Dobrý den .. mimoo detý ...
Náhodou nevieťe čo mi pomôže ...? Bolý ma zub ale neje tam ani diera nič proste zdravý zub a vrdla toho je ties jeden zub tam troska je zhnity troska ako leby bodka... neviem čo mam už robiť zubár bude aš piatok ...
@simonka9090 mimo čoho ?
Pohotovosť dievča . 👍🏻
@simonka9090 moje ociiii 🙈😖 ak velmi boli, chod na pohotovost
Trosku zhnity... 🤷🏻♀️
no chod na pohotovost ak nevydrzis do piatku..
@simonka9090 Propolis na tampón, priložiť- to umrtví a skľudní ..a v piatok k zubárovi určite.. A naučiť sa pravopis!
@simonka9090 ty nie si slovenka, ze?
@tinapa čo je to propolis?
@simonka9090 Okrem medu včelári vyrábajú propolis- je to včelí produkt- prírodný liek, ako alpa napríklad, Samozrejme bývajú rôzne pomery propolisu a liehu, ja mám 6% propolisu a 80%, 96% liehu. Pomerne málo, no účinné tak či tak. Inak by si sa nedoplatila asi. Tento, čo mám ja od nášho domáceho včelára stojí okolo 8- 10 eur/ 0,2 l.
Chod na zubnú pohotovosť, ak to veľmi bolí, dovtedy by mohol zabrať aj odvar z nechtíka alebo repíka, namočiť na gázu a prikladať na zub, prípadne vyplachovať takýmto odvarom.
Ešte sa dá v lekárni kúpiť aj taký voľnopredajný gél (je určený na rany v ústnej dutine, afty a na bolesti zubov). Volá sa Mundisal.
A zaplať si hodiny slovenčiny, lebo toto je fakt strašný príspevok. Až mi oči 👀 vypadli 😂😂😂😂
Tiež ma boleli 3 zuby a zubár mal dovolenku tak jeden mi už spravil a zajtra ide opraviť ďalší a aby nebolel tak si dávam Aulin lebo NIČ mi nezabralo žiadne tabletky iba toto 😊Aulin je na predpis ale v našej lekárni mi ho predáva bez predpisu
@simonka9090 sa ti kazi urcite od korena..kde mas kaz daj si na to klincek..pol hod trva kym sa kus zmakne potom to rozhiz..daj na to miesto kde boli..ukludny nervy stiahne zapal..
Stále sa tu riesi gramatika 🤔.Poprosila o pomoc nie o kontrolovanie gramatickych chýb 😂
@rainbow82 tu su také sprosté ženy čo riešia gramatiku vždy .. ako keby boly svete abo čo 🤣🤣
@simonka9090 Ano, urcite, sproste su tie co gramatiku riesia, nie tie co ju neovladaju....
@rainbow82
@simonka9090
@fokuska
Pardon čo to je mimoo detý ?!
Aspoň trosku nie veľa trosku ...
@simonka9090 pohotovosť?