Skusenejsie maminy poradte co este mozem dat mojmu syncekovi,prave sa mu tlacia zubky prve a ja neviem co snim uz mam robit a tieto posledne dva dni horor,stale place neskutocne neviem ho utisit zabavit vobec nic ☹ ani nachvilku iba ked zaspi je ticho aj to spi 20minut a je hore. 😖 gely,homeopatika nezaberu,ked mu dam hryzatko vmomente plac este vacsi,vcera mal vpuse dokonca aj krv asi si roztal sniecim dasienko. 😢
ahoj kup masticku na zubky alebo potret dasienka citronom
no nám práve sa tlačia horné a používam Nurofen a to iba na noc mu dávam a cez deň mu to natieram mastičkou a stále mu niečo dávam hryzkať také chladnejšie hryzátko nechce ale studené jablčko rád popapá 😉 zatial to zvládame
@lukrecia242 mam doma paralen sos mozem aj to ci je lepie ten nurofen?una je to praveze zatial horsie cez den ako v noci.
Ja som malemu davala CHamomila vulgaris CH15, na začiatku aj kazdu hodinu 6 guličiek, po par dnoch ked uz ma liek nejaku hladinu tak 3x denne a este na upokojenie hlavne na noc Viburcol čipky tiež homeopatia, mam s tym dobre skusenosti, a Dentinox mastičku
paralen sos som neskúšala, ale keď je určený pre jeho vek, tak si myslím že tiež asi pomôže. Citron by som nedávala, tuším, že citrusové plody sa nedávajú detom do 3 rokov.
@lucia006
@lucia006 kludne mu daj ten paralen (mimochodom je to SUS, nie SOS, ale to len tak na okraj 🙂 ) nasmu na zubky zaberal rovnako dobre, ako nurofen...teraz mu ide konecne posledna stolicka, ale tu preziva uplne najhorsie zo vsetkych zubkov...a akurat, ked mu dorastie a bude klud, narodi sa nam dalsie a vsetko odznova, dobre sme si to vyratali 😀 ... a tu krvicku moze mat z toho, ze uz mu vysiel mini kusok zubka a ten rozrezal dasienko a mohol si na nom porezat aj jazyk, oni su tie zubky strasne ostre...ak to bolo len trosku krvi, vobec sa s tym neznepokojuj 😉 a citron nedavaj, na ten je este malicky...
@lucia006 to mi je luto, nam vzdy do pol hodiny zabral, ale ja som ho davala len na noc, aby sa aspon trosku vyspal...cez den to asi len musite vydrzat...no, veru, zuby vedia riadne potrapit, ja len ticho zavidim maminam a detom, ktore ani nevedeli, kedy im idu zubky a dufam, ze pri druhom dietatku to bude miernejsie, lebo pri prvom sme si fakt kazdy zub odtrpeli...aj teraz pri tomto poslednom, minuly piatok mu vybehla teplota na 38,8 ☹ cele zle... ale uz mu ho vidno, tak pomaly to prechadza...drzim palce, nech sa uz aj tvojmu prereze a aspon chvilu bude pokoj 🙂
ja ked som tu písala ráno že mu dávam nurofen na večer to iba preto aby si aspoň v noci odýchol pretože my to máme tiež cez deň hrozné ale ako som vravela natieram 3krát denne a hryzkať a hryzkať a dnes poobede kukám a hore pravý sa už prerezal 🙂 lenže ide další 😖 to bude.Treba to len vydržať držím palce
vydržať... 😝 😀
mala tiez nechce hryzatko,ten dentinox len pooblizuje a nist..to zas az tak nepomaha...tak ako nepomahaju homeo..a podobne hovadiny...no mojej sa moc rata ked jej masirujem dasna s mojim ukazovakom.drzi jak hlucha🙂vyskusaj
vytlac s citronu stavu a trosku tym potriet nie vela alebo masticku
ja davam gel mundisal a celkom pomaha🙂
Daj mu od bolesti Nurofen sirup pre deti.