poradte mi čo mam dať malej 6ročnej dcérké na opuchnuté dasno od zuba včera ju bolel dali sme sirup paralen bolo dobre a dnes rano sa zobudíme cele líco a usta opuchnute a naša dr ordinuje zajtra ☹ dakujem vam
Ja by som šla určite na pohotovosť. Treba to rychlo riešiť zrejme tam bude mať hnis, a treba to vyčistiť aby nevznikol zápal okostnice
podla mojho moze ist aj o abces zuba take sa jej tam urobil zapal a nahromadil hnis niekedy sa urobi niekde na boku taky maly otvor kanalik a samo to zacne vytekat mavam to casto niekedy vsak nie a kde je zapal a hnis treba rychlo riesit pozor lebo pri neosetreni by mohla mat zapal okostnice a to uz je obrovsky problem ako dieta som to zazila spravil sa mi bolavy opuch nasi ze vydrzim do pondelka cez vikend som bola na oblbovakoch ale v pondelok som uz letela od zubara som dostala vynadane ze som mala ist na pohovost nie je s tym sranda 😠
určite čím skôr na pohotovosť,to,že opuchlo líce znamená,že je tam hnis a treba zubok otvoriť aby mal kde hnis odtekať,tým sa zmierni bolesť,aj líce postupne odpuchne, nič iné nepomôže!!!!!to mi ver som zubná sestra.
určite choď na pohotovosť - tam ti poradia, kam na zubnú pohotovosť, pretože ju to môže dosť bolieť aj po užití liekov. Zúbok treba spraviť čo najskôť.