Ahojte mamičky idem si k vám po radu. Syn 13 mesiacov si nechce dať čistiť zúbky predtým si dal pekne ale teraz vôbec... Skúšali sme aj spolu ale nič... Viete poradiť nejakú fintu? Ďakujem
Moja finta bola, že o niektorých veciach nediskutujeme a jednou z nich bolo čistenie zubkov 😅 Chvíľu to bol boj, ale potom pochopila, že to myslím vážne a už to šlo v pohode.
@omartinao U nas finty zatial nepomahaju. Nema to rad a tak to nechce. Cistim nasilu.
Polozim na chrbat na zemi (v obyvacke na napenovych stvorcoch) Klaknem si obrkocmo na neho. Jeho ruky mu dam dole, pozdlz tela a celeho ho drzim svojimi stehnami. Jednou rukou chytim bradu alebo celust a druhou rukou cistim. Kedze krici a hneva sa, ma tie usta pekne otvorene. Robim to vzdy po obede a mam na to povel "zuby, zuby". Zo zaciatku vrieskal ako pavian, teraz uz vrieska o trochu menej ale sranda je ze mi staci zavelit "zuby, zuby" a on uz uteka si lahnut na penove stvorce a rehoce sa ako na mna caka. Proste pochopil ze mu tie zuby umyjem nech robi cokolvek.
A dnes sme dostali pochvalu u ocnej ze ake ma krasne biele zuby.🙂
No ako tak citam asi veru len dobrovolne na silu... Videa sme už skusali, obľúbené hracky tiež a nepovoli aj tak... Tiež mám aj ten naprstok ale ani to nechce tak budeme nejako bojovat... Ďakujem žienky 😊
skuste video? napr miro jaros ma o cisteni zubov...napr u nas si tiez nechcela cistit zuby s kefkou, tu len obhryzala, ale taky ten naprstok na cistenie zubov jej nevadi, pekne otovri usta...teda uvidime do kedy jej to vydrzi 😀