Chamomilla a prerezávanie zúbkov

nanka3
24. dec 2014

ahojte mamicky, rada by som vedela, ci mate skusenosti s homeopatikami chamomilla vulgaris 9ch pri prerezavani zubov. V lekarni mi davali homeopatika camilia (bol vo forme ampul), jeho hlavnym zlozenim je chamomilla vulgaris 9ch. Kedze som si nie celkom ista, ci su to uz zuby, kupila som len globulky ch. vulgaris 9ch. V lekarni mi vsak nevedeli povedat davkovanie, preto by som chcela vediet, ci ich niektora z vas pouzivala a ako ste ich davkovali. dakujem a zelam krasne Vianoce a stastny N. rok.

martinaperinoa
24. dec 2014

ahoj 🙂 my už máme si po problémoch so zúbkami ale s chamomillou 15ch sme ich prežili a vyšli ani neviem ako 🙂 ja som dávkovala 5granuliek do mlieka na vecer.

nanka3
autor
24. dec 2014

@martinaperinoa aha... no, ja som uz kupila 9ch, tak asi skusim tie.... a nevies mi este povedat, to cislo 9, 15, 30ch.... znamena, ze cim je cislo vacsie, tym su homeopatika silnejsie? ci ako to je?

martinaperinoa
24. dec 2014

no to neviem 😒 ja som si pýtala vtedy niečo na zubky, dali nám calgel ale nezaberal a potom mi dali tu chamomillu 15

moonsparkle
8. jan 2015

Dobry vecer, prosim vas, neviete mi niekto poradit v akom mnozstve vody mam rozpustit chamomillu? Citala som rozne odporucania, dakujem pekne 🙂