Ahojte. Koľko platíte za vytiahnutie mliečneho zuba? Syn, 10 rokov, mal na ňom plombu a pod ňou dieru. Bolel ho. Musel ísť von. Prešli sme k novému zubárovi na novú kliniku. Platili sme za vytiahnutie 40eur. Anestéza 10eur, 30eur lidokain a zákrok. Bol trocha zložitejší zákrok. Ale aj tak sa mi tá cena zdá vysoká. Je to aj u Vašich zubárov podobná cena za takýto zákrok?
Ďakujem za názory.
Náš zubár si pri mliečnych pýta 15€ vrátane injekcie na umŕtvenie
35e, ale nasa zubarka nema zmluvy s poistovnami
50e, Bratislava😅
Na pohotovosti 60 eur vrátane rontgenu.
40€ som platila ale teda dala by som aj viac lebo sa vytrápil zubár poriadne.
Úplne normálna suma. Ja som zvyknutá na iné pálky.😂
Nikdy ani euro,
Nitra Stomahol...nikdy som neplatila menej ako 100e pri dcere 😔
dve mliečne jednotky bez injekcie za 10€
Ceny by mali byť regulované. Sa mi až hlava točí z tých rôznorodých cien, pamätám ešte zlaté časy...
Prosím to ku akým zubarom chodíte? My nechávam vždy 100€ a viac. Môžete mi napísať meno a mesto. Ďakujem krásne .
@zuzulik27 moja zadarmo davala vyplne na mliecne. Este netrhala deti nechceli len raz mierne kyvajuci zub prstami..
@ivusik8888 zubár čo má zmluva aj s poisťovňami - Bánovce n.B. 15€
Vytiahnutie pokazenej mliečnej stoličky 18 eur . Z toho 10 bola injekcia .
Malý mliečny kaz s umrtvenim 80 € 🤦🏻♀️
Môjmu malemu nedávno vytrhol dva mliečne polorozpadnuté zuby, aby nezavadzali novým, keďže sa uz tlačili a neplatili sme nič. DCA
No my sme v SK Dental Clinic v Prešove. Kde v PO je to lacnejšie no rovnako kvalitné? Lebo odborný profesný a ľudský prístup je u nich TOP, len tie ceny 🙉
50€, a to bol zmluvny zubar 😒
Chodili sme na jednu kliniku so ZA tam sme platili uz pred 5 rokmi 120€ za extrakciu mliecneho zuba, teraz chodime k inej zubarke a v pondelok som platila 24€ za dva mliecne zuby ktore mu trhala kvoli strojceku
Ďakujem všetkým veľmi pekne za info 👏👏
@rachel36a tá klinika sa nachádza tiež v ZA?
@ivusik8888 ano, v Auparku sidlia, Dental schill clinik
@ivusik8888 meno ti písať nebudem, mesto BA. zubár, dokonca stomatochirurg so zmluvou s poisťovňami, za trhanie neplatím ani € nakoľko tento úkon je plne hradeny ZP. Aj anesteza. 3x mi trhal osmičku, 1x dokonca s narezanim dasna a šitim a platila som presne 0,0€. O zuby sa starám, plomby ani nič iné nemám. Môj jediný výdaj je 2x do roka 40€ za zubnú hygienu.
Pokial chodíš na vselijake kliniky, tam si vypytaju podla toho ako sa im páči.
ahoj, bola som s malým tu: https://www.zubarsenec.sk/cennik/ Extrakcia mliečneho zuba vyšla 50€, a ani si to nevšimol, môžem stomatológa iba odporučiť 🙂
Bratislava asi rok dozadu 180 eur. Bol v tom aj rtg snímok.
@zuzulik27 boli sme akurát minulú stredu 20 eur
No my pohotovosť 67eu
A u nášho 50 akože za mliečny zub také peniaze dávať až sa mi hlava z toho točí
tento tyzden trhala dcere zubarka dve mliecne jednotky, jedna mala aj koren ako trvaly zub. Platili sme iba za injekcie, takze 10 eur.. celkovo su u nej zakroky u deti platene minimalne, za farebnu plombu na stolicke sme platili tiez tak do 10 eur..