Dobrý deň je tu niekto kto absolvoval celkovú anestézu s dieťaťom u zubára? Ak áno ako staré bolo dieťa? Ako dlho to trvalo? Bolo všetko ok? Nás to žiaľ čaká no mám z toho strach. Malý bude mať 5 rokov. Prípadne viete kontakt na nejakého pedostomatológa, ktorý by spravil zúbky aj bez celkovej anestézy? V okolí NZ, NR, KN, GA, BA, SC? Ďakujem
@guudy to je tá premedikácia? (Oblbovak ľudovo povedané?) Ďakujem
@zamcanka79 ano, ludovo povedane oblbovak 🙂
Skus si pozrieť zubára ktorý robí pod rajským plynom my sme boli pod oblbovakom sedacia narkoza ako o niečo viac spolupracoval ale aj tak ho držali potom som si našla zubára co robí pod rajským a určite to bolo lepšie skôr skus toto než celkovú
Áno , dcérka mala 5 rokov. Mala viac hlbších kazov, 2 museli ísť von plus dentálna hygiena. Spala 2 hodiny , trošku horšie prebúdzanie ale lepšie ako prežiť traumu, ona sa veľmi bála.
Skuste pozriet pani doktorku MDDr. Simonu Lehotsku. Teraz pracuje v BA, na Jadrovej ulici v Evidente.
Je mila, precizna a profesionalna. A pokial viem, tak osetruje aj male deti.
S konkretnym zubarom neporadim, ale volila by som na vasom mieste sedaciu, namiesto celkovej anestezy. Je to vyrazne setrnejsie pre dieta. Ak teda dieta nie je schopne spolupracovat.