Ahojte mamičky, potrebujem poradiť. Na 95% nám idú posledné stoličky, má 2 roky a 3 mesiace. Posledné noci sa budí od 24.00 hod dosť často, zobudí sa s plačom, a pokiaľ zaspí prejde aj hodina, takto sa to opakuje stále až do rána. Takže je aj ona nevyspatá aj ja. Otázka znie: Môže to byť zo zúbkov? Ako jej mám pomôcť? Neexistuje niečo, aby ju tie zúbky neboli, gély nepomáhajú. Cez deň je to v celku v pohode. Existujú nejaké homeopatiká na lepší spánok alebo čaje? Prípadne niečo od bolesti jej mám dať?
Ja mam zatial len 12 mesacnu dcerku a na zubky nam tiez nezaberaju gely ani masticky,jedine co v noci pomaha je to ,že mam pri postielke pohar so studenou vodou a dudlikom a jeden ma mala v pusinke a ked sa mi takto budi,že viem že idu zubky,tak jej dam studeny dudlik z poharika a ten co mala zase hodim do vodicky ,aj ked k nej vstavam velmi casto,tak vzdy po studenom dudliku stichne a zaspinka a ked je velmi zle davame od bolesti Panadol sirup,ale to ako krajne riesenie,len predpokladam ze dcerka uz asi nema dudlik,tak skus rovno ten panadol,ale az ked sa zobudi o tej polnoci,nie skor.
Nám hodně pomohli jantarový korálky - 5zubů za 10dní a ani jsme o nich nevěděli 😅
@alu123 ahoj, poznám to, aj my sme sa takto trápili so zúbkami, nám tiež géliky nepomáhali, veľmi nám pomohli minerálne soli, malý mi nebol taký mrnčavý a spinkal oveľa lepšie, držím palce 🙂