Camilia - homeopatikum

evickuska
14. sep 2023

Ahojte zeny, mate s tymto liekom skusenost?
Dakujem. 🙈

nelca0510
14. sep 2023

@evickuska nie,daj normalne liek s účinnou látkou. Nie neucinkujuce homeopatikum.

evickuska
autor
14. sep 2023

@nelca0510 sestra mi to radi, ncm ci skusit ci nie 🤷‍♀️

lenka2218
14. sep 2023

@evickuska ja davam a zaberá.. Dávala som aj starsej

syla88
14. sep 2023

@evickuska mojej dcére pri prerezavani zubov zaberá jedine camilia. Gély a podobne sú pre ňu úplne bez efektu a po camilii sa ukľudní a aj v noci dobre spi. Takže rozhodne odporúčam vyskúšať. Panadol a nurofen si nechaj na ozajstnú chorobu a horúčky.

evickuska
autor
14. sep 2023

@lenka2218 mal vcera 5 mesiackov, je to dost? bojim sa nejakej reakcie 🙈

evickuska
autor
14. sep 2023

@syla88 ja skusim, lebo ani nakrmit ani kasa na zahustenie, nic nezabera tie noci ja som zufala 🙈

beata_k
14. sep 2023

@evickuska Ano. Vobec nezabral a boleho ho od neho brucho.

syla88
14. sep 2023

@evickuska u nás to bolo presne takto isto. Po camilii zjedla aj tú kašu v pohode, až som nechápala. Aj naša malá asi cca 5 mesiacov keď som jej ju dala prvýkrát. A žiadna reakcia nebola. Ale ona nemala zatiaľ ani na jedlo žiadnu reakciu. Pokiaľ sa ti zdá, že tvoje dieťatko má tendenciu reagovať na lieky a príkrmy, tak by som bola v takom prípade opatrná, ale pokiaľ je OK, tak sa ničoho neboj.

evickuska
autor
14. sep 2023

@syla88 praveze zatial si zaklopem vsetko toleruje 🙈

evickuska
autor
14. sep 2023

@beata_k to ma mrzi 😑

lucy_ms
14. sep 2023

Dávala som aj camiliu aj chamomilu obom deťom, nič iné im nepomáhalo, toto áno

aliaray1
15. sep 2023

@evickuska nam zaberali a davali sme niekolko razy denne kazdy den - dobra skusenost. Ked isli ale stolicky, zaberal len nurofen, calgel, viburcol cipky (homeo)

evickuska
autor
15. sep 2023

@aliaray1 super skusim, bojim sa ci nebude daka reakcia alergicka ale snad nie 🙈

evickuska
autor
15. sep 2023

@lucy_ms superko a aky dlhy je nastup?