Budú to zúbky?

20. máj 2022

Prekonali sme 6tu chorobu malá má dnes 2.deň výsyp...ide o to že túto noc veľa nenaspala lebo iba plakala a plakala bola ubolená už cez deň bola taká ale ešte sa s ňou celkom dalo...chce byť len na rukách...niekedy keď ju "pichne" bolesť tak ju vystre ako prútik,potom je chvíĺu dobre...vodičku pije furt ale papať to už pomenej,slinky má pod ustami ale zas nie dáko veľa..chvíĺu má dobrú náladu ale skôr iba sedí na gauči a robí ťap ťap..zdá sa mi slabšia... hlavne aby bol cumeľ v ústach dovtedy neplače.

jane1987
20. máj 2022

Mozu to byt zubky, moze to byt brusko...Slabsia pokojne moze byt i po tej siestej chorobe. Ono je to tazke zhodnotit, maly sa teraz tiez trapi s ,,niecim" a tiez to budu podla mna zuby. Ale vzdy, kde idu zubky, je imunita oslabena, takze sa na babatko lepi vsetko, co prejde okolo 🙂

autor
20. máj 2022

@jane1987 ešte by som chcela povedať že keď sedí tak je OK a keď ju dám ležať tak plač neviem či len nechce lebo to robievala ... bruško neviem ona nikdy nemala dáke problémy s bruškom má 9mes....neviem,počkáme uvidíme..aj vám prajeme skoré uzdravenie

jane1987
20. máj 2022

Niekedy staci, ze jej nieco z papania nesadne a boli brusko. Ale hej, 9 mesacnemu babu uz pokojne mozu ist zubky rad za radom. A teda maly ai kazdy jeden zub poctivo vytrpi. Co zub, to zvysena teplota, nechutenstvo, slinenie, nervozita, z nicoho nic plac, nepokojny spanok, prehadzovanie sa, strkanie vsemoznych veci do pusinky ale fakticky je hlavne zly ako cert 🙂 drzte sa 🍀

hanka1674
20. máj 2022

Tak to ťažko povedať no. Ja by som to asi skôr pripisovala tej chorobe ako zúbkom. Ale akože môže to byť aj ono. Neskúšala si pozerať do pusky?

autor
20. máj 2022

@hanka1674 tak ona už má dlhšie väčšie ďasná ale doteraz sa to nehýbalo...nemá ich také ako niektoré deti na fotkách navreté ale plno známych mi vravelo že oni ani nevedeli alebo nevideli a bolo to von.

hanka1674
20. máj 2022

No áno, to zase nie u každého dieťatka je to také ukážkové. A podľa mňa ani u niektorých ľudí, ktorí tvrdia, že to tak mali, tak to tak úplne nie je. Súdim podľa niektorých mojich známych. Ale to je už iná téma.

diamond007
20. máj 2022

Uvidíš kedy jej začnú vykukat... Podľa mňa jedno či zuby či choroba, necíti sa dobre