Budilo sa aj baše bábätko, keď mu vychádzali zúbky?

ivetoy
22. jan 2013

Dnes ma 9 mesiacov,je kojena stale a tak aj zaspava.Celu noc zacala prespavat od mesiaca a pol...a teraz na stare kolena sa mi zacala v noci budit aj 2x...je to zubami??

snopkulka
22. jan 2013

jasné, môže to byť aj zúbkami 😵 tíško závidím takého spachtoška, môj malý sa do cca 5-6 mesiacov budil "iba" 4x za noc, od pol roka do 15 mesiacov bol hore aj 2x za hodinu, celú noc 😔

jasminet
22. jan 2013

moja zlata, moj ma 7 mesiacov a pred 2 tyzdnami sa mi zacal budit kazdu pol hodinu 😀 😀 😀 vyliezli mu naraz 2 zuby a zas spi normalne 😉

mikymiky
22. jan 2013

Je to hocicim. Uz zajtra sa moze vsetko vratit do starych kolaji, alebo aj nemusi. Neries, tes sa, ze si sa doteraz vyspala a je to iba dvakrat za noc, co by som ja za to dala, keby sa mi moja patnastmesacna dcerka budila iba dvakrat za noc.

stano4000
22. jan 2013

Nieco podobne zazivame aj my s manzelkou. Predpokladame ze je to zubami, idu mu ocne a ocividne ho to dost boli. Aj pocas dna si stale jazykom a prstom rype do citliveho miesta. No a potom to boli este viac a tak krici. 🙂 Uzivame si to. Vsak naco spat?

katka1981
22. jan 2013

na stare kolena 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Budit sa moze aj kvoli zubkom ale moze mat aj separacnu uzkost. Dietatko sa moze budit aj z dovodu, ze je navyknute zaspavat na ciciku a ked sa v noci zobudi, tak potrebuje na zaspinkanie opat cicik. @jasminet, Jani, 3 x za hodinu je este lepsie, normalne jak hodinky, esteze len 1 mesiac 🙂 A teraz ked mi prespi celu noc tak sa tak tesim 🙂 Keby sme nahodou mali druhe, kt. dobre spava, ja urcite budem nesvoja, ze nieco nie je v poriadku 🙂

varticek
22. jan 2013

Nuž, mne sa tak začali budiť obaja chlapci preto, že som cez deň začala menej kojiť a asi im to chýbalo, tak si to kompenzovali v noci. Bohužiaľ, už sa to nevrátilo do starých koľají, práve naopak, budili sa mi viac krát za noc, mladšieho som kvôli tomu potom v 1,5 roku prestala kojiť, lebo už to bolo neúnosné, aj 5-6x za noc.

sasa227
22. jan 2013

Super náš malí má 2roky 2mesiace a je v noci hore aspoň 3krát a keď mu išli zubky tak aj 10krát. A ešte stále nemá všetky zubky. 🙂 🙂

kolinia
22. jan 2013

u nas je to tiez tak, budi sa, ked jej idu zuby, vtedy viem, ze cochvila daco najdem, okrem toho vtedy ma aj sopliky, ma cochvila 15 mes. a zacala celu noc spavat az od roka, co som rada celkom, no ked idu zuby, tak je v noci hore aj hodinu a pol...a tazko zaspava, hemlesi sa....

aktiz
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katuska169
22. jan 2013

to je normalne ked sa budi v noci ked idu zubky 🙂

lea641981
22. jan 2013

nechapem 😒 nasa sa budi aj kazde dve hodky v noci akze idu jej horne zuby 😲 bud rada ze sa budi len dva krat

1234lubka
22. jan 2013

hmm citujem...."zacala sa budit aj dva krat"....to sa akoze stazujes???????????????? mojmu idu zuby a ked nadranom od unavy pospi dve hodiny v kuse tak je to zazrak!

dodkap
22. jan 2013

hehe, ze stare kolena 😀 . Pozri, keby ti spala celu noc furt, ani by si nevedela, co to je poriadne si uzit babo. Ved to sa malokomu postasti, aby tak babo spalo. To, ze ma horsie noci, moze byt prechodne a dovodov moze byt milion, skus to nejako vypozorovat a uvidis, ako sa to vyvrbi casom. A co s nou robis, ked sa zobudi? Aby si ju nenaucila na nieco, co by vam moc nepomohlo.

mracik
22. jan 2013

hm, viem o čom hovoríš
mne sa takto začali na "staré kolená" 😀 budiť tri posledné deti a trvalo to až do odstavenia, keď mali dva a pol roka 🙂
tiež som si tak zvykla na ten luxus plynulého spánku, že sa miaj tie dve-tri zobudenia za noc zdali strašne veľa 😝

nikolka2
22. jan 2013

Aj moj syn spaval od narodenia celu noc iba na kojenie sa zobudil ,,napapal sa a spal dalej ,,a presne ked mu isli zúbky tak mi niekedy aj so strašným revom sa zobudil ...ale opat zaspal ked ma citil ...zubky vyrastli a on opat spi jak babetko ,,,najnovsie uz aj pochrabkáva 😀

zivika
22. jan 2013

nam tiez maly byval furt hore, ked mu isli zubky, najvacsie psycho bolo, ked mu isli dva ocne naraz, to spal tak do 1-2hej a potom do 7mej hore 🙂 teraz mu chybaju este tri posledne stolicky, takze zase sa budi, ale nie je to uz take hrozne 😀

lucia006
14. aug 2013

Moj ma 9mes,a od narodenia sa budi 10aj viac krat 😒 si stastna matka,

jadinka
14. aug 2013

môj drobec sa v noci často budi pri zúbkoch, ale aj ked je teplo..aj 10x

veronicka1901
14. aug 2013

My mame rok a tristvte a nocny spanok stale zle. Ak sa v noci mrvi alebo prebudi len 2x, tak to povazujem za skvele. Zvycajne k nej vstavam minimalne 6x.

maznacik40
3. okt 2013

Naša malá má 6m. a od augusta sa budí v noci aj 3krát doftedy spinkala pekne raz sa zobudila teraz má nekľudní spánok , strašne je nervozna plačlivá a zle papa, kukala som jej do úst tak na dolných ďasnách má pekne ako budú zúbky , ako dlho to trvá kým budú von , chudatko ako sa trápi 🤐

nativanativa
3. okt 2013

jasne , budime sa casto od tretieho mesiaca a robime to stale , dobra noc u nas je byt hore tri az styri krat , horsie su sest a viac krat , ale ja este kojim , takze jedno s druhym sa to doplna

senta_sofia
3. okt 2013

moze aj nemusi to byt zubkami, ja som si vsimla, ze mali zacali mat lahsi spanok a castejsie sa budili, ked zacali stvornozkovat a potom stavat sa, trenovali aj v noci 😀