Búchanie do hlavy, uší a zuby do toho

effy777
22. jún 2023

Ahojte mamičky ženy

Malému idú horné trojky už tam má riadne gule a v nich biele takže čakám keď zostupnu a budú sa prerezavat no k veci...
Malý mal vždy nejaké prejavy k zubom.. horúčky,sopel, totalka plač asi všetko ako iné deti. No pri týchto trojkach si malý začal búchať do hlavy a do uší, naťahuje si uši a ťahá zozadu vlasy. Známy povedal že je to autistické správanie čo vlastne nesedí keďže malý miluje kontakt a ľuďmi nadväzuje očný kontakt atď
Áno som mamička prvého dieťaťa takže som sa jemne zarazila. Robili niečo podobné aj vaše dieťatko?
Malý má inak 1 rok a 4 mes

anjelicek26
22. jún 2023

Skor ma nedolieceny zapal usi... sople, usi, zapadnute bubienky, tlak, neprijemny pocit, buchanie do hlavy a tahanie usi ti to jasne ukazuje, len ty ho nejako asi nepocuvas... rocny ti asi tazko bude vysvetlovat, ze tam citi tlak, sumenie, bolest... prosim zober ho pred vikendom k pediatrovi (a odtial na usne).. nam stolicky napr. kvoli takymto katastrofickym scenarom pri prerezavani - vzdy zubar narezal u syna..ostatni to zvladali omnoho lepsie.

dzulli1980
22. jún 2023

Prepánajána, aký autizmus? ... jednoducho ho to chudáčika bolí ... daj mu čosi od bolesti, popritláčaj prstami pod a za ušnými lalokmi, ak bude bolestivo reagovať, sú to uši, treba k doktorovi ... moja dcéra mala pri zuboch všetko - horúčky, zapálené oči, sople, uši.

marianarem
22. jún 2023

@effy777 Autisticke spravanie? Normalne mu idu zuby. Bolest moze vystrelovat do usi a kade-tade po hlave. Ja si nepamatam, ako isli zuby mne, ale mavam niekedy zapal dasna s opuchom a niekedy z toho veru usi bolia. Pre istotu by som ho dala pozriet aj lekarovi, ci nema zapal, ale skor by som to tipla len na tie zuby.

kacena4
23. jún 2023

evidentne od zubov zapal. smer dr a skontrolovat

effy777
autor
23. jún 2023

@dzulli1980 veď áno ja som tiež toho názoru ale niekto povie takú blbosť tak som iba kukala ale ďakujem znovu sa cítim normálne lebo mne príde že dnes len kukaju a to dieťa len pozorujú chorobné

macusiq
23. jún 2023

@effy777 pisem spravu 🙂