V utorok mi trhala zubarka 2 zuby mudrosti na lavej strane. Vo stvrtok som zacala na pravej strane jest a ked zahryznem boli ma 7 vpravo dole (som na nu objednana lebo tam mam kaz, nic velke). Ked nejem zub ma neboli, iba ked si ho potlacim do stran. Takisto ma to neboli ked jem teple alebo studene. Dnes rano ked som ranajkovala ma ten zub nebolel az okolo 10:00 som zacala citit pri jedeni bolest, najprv jemnu a teraz uz silnejsiu. Moze to byt ako nasledok trhania dvoch zubov na opacnej strane?
@mikinka3 nie je to nejaka neznesitelna bolest len to dost otravuje pri tom jedeni. Mne na tu 7 cku tlaci aj 8 cka ale ta este nie je uplne vonku. V nomebri som bola aj na rtg a vsetko ok. Tak neviem teraz ako mam chapat tu bolest. Ked to neprejde do pondelka tak pojdem k zubarke.
Inak rany po oboch zuboch ma boleli uplne minimalne aj to iba v prvy den.
Mne trhali osmicku pred 2 dnami. Hornu v pravo. Mala som tam kaz a doktorka ze taky maly zub sa neoplati blombovat, vraj taky maly ani boliet nebud3 a pytaka sa ci ma objedna alebo mi to vytrhne rovno. Uz dve noci si pred spanim davam 2 ibalginy co to tak boli. A to vydrzim dost. Pri krcoch z menzesu ktore su dost silne si dam malokedy tabletku
Kľudne môže. Mne keď trhali osmičku vľavo dole, tak ma to bolelo tri týždne a bolesť sa postupne vyvíjala. Najskôr len v mieste trhanie, potom ma bolela kosť pod okom, oko, ucho, krčná chrbtica až to postupne prešlo. Tak držím palce, aby to u vás nemalo až taký priebeh a nech sa to rýchlo zahojí 🙂