Malý (3,5 roka) sa už druhý deň sťažuje na bolesť zubov. O zúbky sa dôkladne staráme, žiadne kazy, škvrny, ani nič podobne som mu na zuboch nenašla. Papa ako zvyčajne, bolesti nepretrvavajú celý deň, tak ako bolesť prichádza tak aj odchádza. Myslite si že je nutne navštíviť zubára? Pripadne bude treba zub vytrhnúť? Čo ste deťom dávali proti bolesti?
Určite k zubárovi. Na preventívnej prehliadke ste ešte neboli? Zúbky boli vtedy oki?
Zvlastna otazka prepac… ale ked ma dieta bolesti zubov je to logicke ze idem s nim k zubarovi ho dat prezriet.
Pises ze ty si mu na zuboch nic nenasla.
Ale ty nie si zubar.
Takze smer zubar👌🏻
@snehulak77 zatiaľ sme ešte neboli, ale pre istotu bude treba určite ísť.
@aneta09 ak má dieťatko už 3.5 roka, tak určite využívajte prehliadky 2x za rok. Mne sa synov zub nezdal iba 1 (už mu vyrástol s takou ryhou) ale zubárka videla ešte taký malý kaz v zadnom zubku. Ja mu čistom zuby večer, seriózne že pozerá videá a ja zatiaľ čistim, proste snažím sa, neakceprujem neumyte zúbky. No a vidíš, aj tak. Povedala nám zubárka, že to budú len sledovať, že nič hrozne, len taký malý kaz.
Ale rozhodne by som už na vašom mieste išla, nech si to pozrie. Môže ho aj dasienko bolieť. Ale aj kaz u dospelého začína, že iba občas, zub je citlivý, potom viac a viac. Držím palce
Ak by ho bolela ruka tak, že sa až sťažuje tiež by si skúšala domáce rady alebo išla na rontgen?
panadol...uz ste niekedy boli u zubarky? moze nieco aj nove rast alebo s niecim je problem...