Bolesť mliečneho zúbka aj po ošetrení

melesmeles
24. feb 2015

Ahojte maminky. Uz druhu noc sa mi maly budi so strasnym placom, ze ho boli zubok. Boli sme u zubarky, zubok vyvrtala, osetrila. Dasno v okoli ma pekne, takze zapal by nemal mat. Uz som z toho ozaj zufala. Zazili ste nieco podobne??? Budem vdacna za kazdu radu. Dakujem 🙂

barbika16
24. feb 2015

ahoj....takže pani doktorka mu do zúbka urobila veľkú dieru? Potom to bolo ok? Ona sa možno len znova upchala. Treba ju vyšprtať, vyčistiť,mala by sa uvoľniť. 🙂

melesmeles
autor
24. feb 2015

@barbika16 mal kaz, zubok vyvrtala, zablombovala. takze by to malo byt ok. este je zvlastne ze place hlavne v noci a velmi. cez den je to celkom ok.

lenadka
24. feb 2015

kolko má rôčkov? nebolo by lepšie ho vytrhúť? ak plače že ho bolí zrejme je to tak. Moja malá mala pol roka rozvŕtaný zub a to jej chcela opraviť mini kaz, nakoniec kedže to bolo otvorené bol s toho kaz veľký ale od minulej stredy to má našťastie opravené a nebolí

melesmeles
autor
24. feb 2015

@lenadka ma dva a pol roka. to vytrhnutie som s doktorkou este neprebrala, ale tiez ma to napadlo.

katarinamarkova
24. feb 2015

@melesmeles spravne osetreny zub ma po par hodinach prestat boliet! ak boli tak sup znova k zubarke, nech mu to opravi poriadne.
resp. ak ma viac pokazenych zubkov alebo tento bol dlho zly a nelieceny, tak ho nemusi boliet samotny zub ale moze mat infekciu hlbsie v kosti, usku atd.....

lenadka
24. feb 2015

@melesmeles aj tak je zázrak že si to v tom veku dal opraviť

miculienka
24. feb 2015

@melesmeles

@lenadka
@katarinamarkova - akurat my sme dnes boli s takym zubom u zubarky , zial, uz ho museli vytrhnut , boli sme v decembri ked bol este kaz maly , lenze vtedy jej ho neopravili ale objednali nas o mesiac aj cosi , ze vtedy ho urobia , lenze kaz sa zvacsil kym sme sa tam dostali a aj zubok zacal pobolievat , vyvrtali jej ho a dali vlozku , ze ak nebude boliet , daju jej plombu o mesiac ak bude , tak zub von , lenze nepresiel ani tyzden a museli sme ist zas , lebo do rana opuchla a zub bolel , takze dnes ho vytrhli , strasny zazitok , strasne plakala , to vrtanie pekne drzala ale tohto sa velmi bala , este to ma troska pripuchnute ale k tomu kazu , viac si stazovala , ze ju boli licko pod zubkom ako zub , takze nejaky zapal sa asi stiahol az pod korienok