vyzera to ako malinky pluzgierik, tanka to tam uz ma par tyzdnov a nemeni sa to. mam pocit, ze ma este nejaku (nejake) aj na hornych dasienkach, ale neviem sa tam dobre pozriet. co to moze byt?
zeby? no ale nemeni sa to uz par tyzdnov... 😒
a nepytala si sa pediny, alebo zubarky? 😒
ved prave ze nie 😅 no uz som chcela parkrat ist, ale vzdy som si spomenula v nespravnom case.... v noci a tak....
tak, cim skor sa vychystaj 🙂 😉
verca to mala tiez, po nej. case sa z toho vyklubal zubok, tiez to trvalo veeelmi dlho 😎
pediatricka povedala, ze to nie je drakulovsky syndrom, ze sa nemusim bat 😀 😎
Mz to mame tiez uz dlho, ze vraj to nic nie je
dakujem vam 🙂
junovka, vychystam sa 😉
mati mame to aj mi a je to predzvest zubka som sa pisala Dr, uz si malu odstavila ?
áno, to bude určite zúbok, aj niekoľko mesiacov môže zostať takto neprerezaný
ahojte, neboli sme u dr, mali sme doobeda rehabilitaciu.
zubok to asi nebude, je to tak nejako nizsie , to by jej musel narast "nalezato" 😅
saska, neodstavila!
od vcera mala nechce nic pit okrem mojho mlieka, aj to horko tazko, ale lepsie ako nic. neviem, co sa stalo, takze zvysujemme znovu tvorbu 😀 😒
hm, ale skusim jej aj tak na to tuknut lyzickou. mozno bude mat taky speci bocny zubok 😀
martinka rok je tu a Ty dojčíš 😕 😀 , no v strede by jej nemusel vyrásť, však ak ju to nebolí, nerieš až keď budeš s lekárom,prinajhoršom potri genciánom, inak mám pocit, že taká téma tu už bola kedysi
boze ludia prepacte to malo byt my a nie mi, som sa ponahlala tak mi usla gramatika, fuj hlavne ze som studovala slovencinu ! 😀
saska, aj mne občas uletí, však sme na materskej 😀 a ja permanentne píšem bábetko a nie bábätko, zle sa mi hľadá ä na klávesnici a čiarky píšem ako mi napadne 😅
annag, ano 😀 stale papame mliecko 😀
ja prave rozmyslam, ci jej to nevadi, ked nehce zrazu nic pit, nic jej nedam do pusy, ale jedlo celkom ide.
podobnu temu som sa snazila najst, ale pri takychto neviem, co mam dat do hladacika 😖
saska, v pohode 😉
annag,
uz davnejsie som si vsimla, ze pises babetko, ale som sa hanbila opytat preco 😀 😎 a ciarky..... nie som si ista, ci sa aj nieco nemenilo v pisani ciarok, myslim spojky "a" a ine, pri kt. sa ciarky nepisali. zda sa mi, ze uz sa pisu aj v tychto pripadoch okrem zlucujucich spojok. aj v knihe som to tusim videla.
saska, vies nieco o tom?
ale jaj, to je trochu mimo temy 😀 🤐
anna no ja taky problem nemam kedze mam nemecku klavesnicu a tam mäkcen bodka dlzen neexistuje tak s tym si problem nerobim 😀 😀
mati - pokial viem je to ako obycajne pred a sa ciarky urcite nepisu ostatne ano, (uz som velmi dlho zo skoly 😎 )no odbocili sme od temy snad nas za to nezabiju chi chi. 😀
čiarka pred "a" sa píše v prípade, že je spojená s niečim iným ako napr. "a potom", teraz ma nenapadajú iné prípady.
http://www.aepress.sk/sjl/full/sj56978c.pdf
ale uz naozaj dost 😀
Takže po gramatickej vsuvke opäť k veci 😉
Boli sme s tým už u dr a pozrela sa, aj jej na to pritlačila, malá nereagovala bolestivo, takže ju to nebolí. Afta to nie je. Vravela, že by to mohol byť zúbok, aj keď to vyzerá, že ide z boku, že to môže byť jeden z výstupkov stoličky 🙂
ahojky, mi sme mali tiez take dve bodky, ked mala 1 a pol mesiaca, doktorka povedala, ze to este zubky byt nemozu... a predpisalaa nam Diflucan, ani sanato nepozrela.. a za necely mesiac, sa z toho vyklubal zubok..
mataaaaaaaaaa 😀
stvura 😕
tiez sme tam mali dlhoo tie bodky, dve 🙂 a teraz uzmame 3zuby 🙂 sa ponahlaju niekam :D
nam ta bodka zmizla!!!!!!! predvcerom este bola a vcera ani stopy!!! 😕
ahojte maminy s podobnou skusenostou, uz tri dni pozorujem nieco hore na dasienku a neviem to ani identifikovat, vyzera to ze je to este od bocneho zuba ako zub ale je to biele naokolo cervenkaste a keby to bol zub tak trochu divne rastie ako dopredu alebo teda z prednej strany dasienka, a moze to byt vobec zub, maly ma zatial iba dva dolne, horne nic ani bocne tak nerozumiem co to je, mam to radsej sledovat, hrozne sa obavam ☹ , poradi mi niekto kto ma podobnu alebo rovnaku skusenost???dakujem
moze to byt afta?? 😒 😕