Ahojte, 7m syn má od pondelka večera teploty zo zúbkov. Dnes ráno mal 39, 3 až. Nurofen paralen obklady zaberajú, no ísť radšej k lekárke? (Pracuje od 10)
Ďakujem
Týždeň horúčky zo zubov podľa mňa nemá. Ja by som šla k lekárke.
Nas mal zo zubov 3 dni 39 . Ano bolo to zo zubov, bola som s nim aj u dr. Na stvrty den bolo po teplote
Vsak pondelok bol predvcerom, ak chces zbehni k lekarke
jasné, prepáč, ja že je dnes piatok 😂 Ale radšej zavolaj dr a uvidíš, čo povie.
Náš dostal mal raste zúbkov stomatitídu a behom 10 dní sme išli od 37.4 do 39 teploty.
Teplota zo zúbkov netrva tak dlho, a podľa mňa nemala by byť ani taka vysoka
Este dodam ze nasi ked mali aj teplotu tak povacsine do 39. A ked aj ozaj max 2dni. A to uz aj bol zubok prerezany. Nic ine im nebolo.
Napr teraz najmensia mala aj kvasinku v puse popri zubkoch a z toho mala tiez teplotu. Preliecili sme kvasinku. Teploty presli a vysli 2 zubky.
Vieš čo, zavolaj dr. Nám tak napr. dcéra bola aj zo dva týždne taká nevrlá,.občas akoby od bolesti aj vykríkla, bolo vidieť, že sa jej tlačia aj zuby, tak sme to pripisovali tomu. Potom chytila horúčky a bolesť brucha a bol z toho zápal. moc.ciest. A pravdepodobne to mala už dlhšie. Mala ATB, horúčky po 4 dňoch prešli.
Každú teplotu, ktorá trvá dlhšie ako 3 dni riešim s doktorkou. Tam už bude nejaký iný problém, možno sa mu pri prerezavani zapalili ďasná a preto horúčkuje. Pri prerezavani zubov je telo bezbrannejšie voči patogénom, mohla sa naňho nalepiť nejaká choroba, ktorú by inokedy imunita s ľahkosťou odrazila.
Zavolaj dr. a spýtaj sa, či by ste sa nemali prísť radšej ukázať.
To je dosť vysoká teplota na zuby, my sme toto mali pred dvomi týždňami, tiež som to pripisovala zubom nakoniec to bola 6ta choroba. Po troch dňoch horúčky klesli.
Tak volala som, že zatiaľ iba sledovať a ak by sa to dozajtra nezlepšilo tak pohotovosť alebo v piatok k nim. Nemyslím si, že by mohol byť chorý, väčšinou som s ním sama doma, okrem von nikam nechodíme ani u nás nikto nebol. Tak som sama zvedavá
Ďakujem
Urcite dat skontrolovat moč s crp. 39 C je skor vynimocne zo zubov.Vsetko sa zvaluje na zuby a vacsinou je to aj tak ine pridruzene
https://www.oradent.sk/sk/blog/prerezavanie-zub...
39, 3 nema zo zubkov. Precitaj si vyssie clanok od zubarov. Ale ocakavam ze mamicky tu su odbornicky co ta budu presviedcat ako malo ich dieta 40tky zo zubov.
Tých 39 vybehlo až dnes ráno práve, inak mal 38,2 max. Inak nemá žiadne iné ťažkosti
Teraz je taky 2 dnovy virus, 2 dni vysoke teploty,bolesti tela a potom ustup.my sme teraz cela rodina prekonali,aj deti.synovi 8m tiez isli akurat horne zuby tak som to pripisovala tomu.
Moj drobec ma stále 3 dni teploty 39 zo zubov
Zo skúseností moje deti ani raz takú teplotu zo zubov nemali...a aj keď sa.prve dni "vyhovárali" že zuby vždy z toho bola nakoniec angína alebo čosi také
Za mna teplota zo zubkov je somarina, a duplom nad 39... mozno tak mierne zvysena teplota atd, ale nie horucka.
Môj malý mal tiež tri dni do 39, myslela som ze zubky, lebo dasienka mal navrete a na štvrtý deň sa vysypal. Šiesta choroba ako vyšitá, plus vykuli aj zubky.
Ak by to bola teplota zo zubkov myslis ze by trvala tak dlho?
Chod radsej k dr.
Kamosky syn tak mal teploty cez 39. Tiez ze zubky zubky a bola to angina 😉