Vaše skúsennosti, či sa s ňou naučia deti umývať dôkladne zúbky ,akú značku poraďte ,a od koľkých rokov je vhodná .A všetko čo vás napadne . 🙂
My sme malemu kupili elektricku kefku ked mal tri roky, je to kefka Braun, je nabijatelna ako klasicke elektricke kefky pre dospelych, ma casovac, po minute sa spusti melodia a kefka sa zastavi. Necham ho vzdy nech si umyje zubky najprv sam a potom mu ich ja este umyvam. Tie zubky si este tak dokladne nevie ocistit sam.
Nas maly ma tuto kefku: http://www.ubaldi.com/beaute-sante-bien-etre/sa...
Mozem len odporucit kefku zn.Braun 😉
podla mojho nazoru elektricke zubne kefky by deti pouzivat nemali, aspon pokial si neosvoja spravnu techniku umyvania zubov 🙂
Elektrické kefky by nemali naozaj deti používať, kým si sami nevedia umývať zuby a to si veľmi často naozaj nevedia, dokonca ani dospelí...môj šéf ich dospelým neodporúča, nieto ešte deťom.
Elektrické zubné kefky boli pôvodne vyvinuté pre imoblných pacientov, kt. si nedokázali sami umývať zuby = plak kt. sa tvorí a ukladá na zubkoch a na rozhraní zubkov a ďasien sa najlepšie a najefektívnejšie odstráni používaním mäkkej zubnej kefky . Je to hlavne o správnej technike čistenia zúbkov a u detičiek je dôležitá kontrola a dočisťovanie zúbkov rodičmi.Týmto chcem povedať, že elektrickou zubnou kefkou nedočistíte dôkladne rozhranie zúbka a ďasna, nakoľko ako budú mať deti bolestivú skúsenosť pri čistení zúbkov stáva sa umývanie zúbkov nepríjemnou záležitosťou.
zbytocnost, ktora od nas taha peniazky navyse. najobycajnejsie kefky uplne stacia, len treba naucit deticky tu spravnu techniku... 😉
My jsme naší malé koupili tenhle kartáček https://www.nazuby.eu/Braun-Oral-B-Advance-Powe...
Některé kartáčky jsou vhodné již od tří let, tenhle byl psaný od pěti, takže ho dostala k pátým narozeninám a moc ráda si s ním čistí zuby 🙂 A zubař nic nenamítal, až na to bude dost velká, tak si bude čistit sonickým kartáčkem, jako máme s manželem.
Zdravím Vás. Tak tuto otázku dom riešila dlho, az dom nasla dokonalú sonicku mini kefku s OSVIETENIM! jednoznačne odporúčam Jack & Jill, kúpite napr. v DM drogérii za 15€ je uz pre uplne prvé zúbky u bábätiek, vďaka malinkatej hlavici sa dostanete s nou upne všade 🥰 pouzivam u mojho 2apol ročného a idem kupovat aj mojej 6rocnej ( doteraz používala elektricku oral B pre deti) a aj sebe, lebo je naozaj úžasná! Jedina nevýhoda za mna je, ze je na 1 tužkovu bateriu AAA. Ibak super a náhradné hlavice 2 ks v balení kúpite za 6€ tiež v DM
Na foto porovnanie veľkosti hlavice štandardnej detskej elektronickej kefky oral B na ľavo a mini sonicka kefka Jack & Jill 🥰
@katikabar1 a vdaka tomu osvieteniu vidíte, kde este treba umyt plank, ci ine necistoty 🤪. Umyvaniu zdar!!!
My všetci používame Philips Sonicare, ale deťom sme ich kúpili už keď ich narástli dospelé jednotky a dvojky
tak mi sme ju kupili nasej dvojrocnej dcerke a je super...ja si pochvalujem 😉