Ako zistím, či idú synovi zúbky?

14. jan 2022

Ahojte mamicky prosim poradte…
Pred tyzdnom mal syn (5mes) horucku,v pondelok sme isli k lekarke,crp velmi vysoke az 45! tak sme dostali antibiotika,ale od utorka je bez teploty,chvala bohu.Cca od utorka je strasne placlivy,nemozem odist od neho ani na sekundu,aj ked ho mam na rukach tak place,vlastne cely den iba place.Celu ruku ma v ustach a strasne slinta.le co som si vsimla ze zacal hladkat ucho,aj oci a ked to robi tak potom place…dnes na kontrole som to spomenula lekarke,ona nas poslala na ORL termin sme dostali az v pondelok😩 moze to robit kvoli tomu ze mu idu zubky?alebo bude to nejaky zapal?Inak dneska CRP iba 8,cize uz v poriadku🙏 alebo ako zistim ze mu boli ucho?viete mi poradit?dakujem

paciko9
14. jan 2022

Mne keď mala slintala a celu ruku v ústach tak som sa jej pozrela do pusy a veru sa na mna usmievali spodne zúbky naraz🙂 ak ho bolia uška zatlač mu na zvukovod z vonkajšej strany vtedy detičky hrozne plaču lebo ich to boli este viacej.

autor
14. jan 2022

@paciko9 jeeeej dakujem za pomoc,urcite vyskusam ked sa zobudi😊 inak ja vobec nevidim ziadne zubky zatial🤷🏼‍♀️

paciko9
14. jan 2022

Za máličko ja by som mu aj dasienka potrela niecim.