Ako vytrhnúť kývajúci sa zub?

15. máj 2022

Ako vytrhnúť kyvajuci zub? Maly sa boji, sám si ho nechce a ja mam strach aby som ho vytrhla dobre. Mam ho ťahať do hora alebo do dola alebo akým spôsobom ho dostať von? Prosím poraďte.
Kýva sa už dlho a už je fakt na “vlasku” aj ďasno okolo je už naliate krvou
Jazykom von nejde lebo maly to nevie :D

bloger
15. máj 2022

Trošku chytíš do vreckovky. Ani to nezacíti. Ja som si ho vybral pri hre. Stačí trošku pokývať.

autor
15. máj 2022

@bloger keď som skusala “potiahnuť” do dola, spistal že ho to boli a zľakol sa

trgypadl
15. máj 2022

Ahoj, daj mu jabĺčko, snad sa podari🤗

autor
15. máj 2022

@trgypadl zahryznúť nechcel no uvidíme, zajtra budeme skúšať

bloger
15. máj 2022

Ja si myslím, že mu vypadne sám. Pre istotu ale zájdi s ním k zubárovi. Ono to asi drží len na tej sliznici. Niekedy musí pomôcť zubár.

evita_g
15. máj 2022

moja finta znie - pevne chyť zub do vreckovky a čakaj, nehýb, neťahaj, nekývaj... dieťa po pár sekundách sa začne inštinktívne odťahovať samo a zub bude vonku, ani nebudete vedieť ako 😉 ale treba držať pevne, čo najbližšie pri ďasne, aby sa nezošmykol

viestta
15. máj 2022

Daj mu mrkvu ebo jablko hrýzť, zub veti ani nebude vedieť ako

sapetka
15. máj 2022

Ja som tahala mojmu s nitkou okolo zuba a bolo

kleopatra114
15. máj 2022

Prvé dva som mojej vytiahla , tiež sa bala , ale ani necítila ( len som jej ho vreckovkou držala a viac menej isiel sám ) . Tretí vypadol , nikto nevie keď, asi ho zjedla s jedlom . Tak skus jablcka alebo niečo take

domi995
15. máj 2022
andrea_82
15. máj 2022

U nas bol najlepsi sposob chytit a zvrtnut okolo svojej osi. Netahat, len zatocit.

marca12
15. máj 2022

Zatocit a vytiahnut. Len ho musis pevne drzat vreckovkou. Darmo mu budes davat jablko a neviem,co. Dieta,ked sa boji,tak si dava sakra velky pozor,aby nehryzlo kyvajucim sa zubom a zvlast,ak sa boji,tak si dava pozor aj na hryzenie.

punka24
15. máj 2022

@domi995 presne na toto video som tiež myslela... 😅😁

slovakboy
15. máj 2022

Neriešte ten zúbok. Nech na neho zabudne. A potom mu dáš zjesť niečo tvrdé alebo gumený rožok🥖. Taky odstávky nie tvrdý ani chrumkavý.

nicoli02
16. máj 2022

ja by som to skúsila s tou nitkou, čo sa tu aj spomína a vymyslela by som to akože nejak vtipne, v rámci hry, aby to nebral tak, že ide sa trhať zub.