Ako utíšiť bábätká, keď im rastú zúbky?

vasjar
14. jan 2022

Ahojte, ako uspavat bábätká (7-8 mes) ktoré sú kojene na um a rastu im zúbky? Veľa žien ktoré pekne koja z prsníkov to majú vraj ľahšie na ukludnenie lebo vraj bábätká ktorým rastu zúbky sa uspokoja pri kojeni, ale môj synček je na um a.v noci sa budí kvôli zubkom, tak ako ho utisit?

nikushik12345
15. jan 2022

@vasjar ja som dávala gél na zúbky a fenistil kvapky

zapalkazapalkova
15. jan 2022

@vasjar aj ked kojim, tak nie vzdy zabera, ale nosila som v nosici aj v noci a skakala na fitlopte. To zabera stale 🙂

xiaomi_
15. jan 2022

Dať mu niečo od bolesti

nika12323
15. jan 2022

Ja som dávala vždy malej niečo od bolesti keď už moc plakala .. a nič len vydržať 😊

ivangeline
15. jan 2022

Nosenie. A noci su horsie.. daj menej mliecka do flase..len na docuc,ak nema cumel.

habibim
15. jan 2022

Mame skoro 9m kojím a okrem gelika na dasienka nič nezaberá... Po ňom sa upokojí a lepšie spi... Ale inak, kým zúbok nevyjde, tak nič len kojím, keďže v materskom mlieku sú endorfiny, ktoré ho upokoja... Ale keď je bábätko na um, tak asi len ten gelik, poprípade nejaké pripravky proti bolesti, a nosenie.. Deti potrebujú cítiť našu prítomnosť viac vtedy

vasjar
autor
15. jan 2022

@habibim aký je názov toho gélu?

kika052
15. jan 2022

@vasjar daj si do googlu camilia boiron to je velmi fajn ked idu zubky pouzivame to 🙂

kika052
15. jan 2022

@vasjar alebo gel dentinox to som pocula ze je tiez dobry

habibim
16. jan 2022

@vasjar teraz používam AnaftinBaby, so stetinkami, ktorými prechádzam po dasienkach.. A predtým som mala Calgel, fialový.. Ale ja žijem v zahraničí, neviem, čo tie dve sú aj na svk.. Tak skus, čo ženy radia nado mnou

andula1988
18. jan 2022

@vasjar tiez nam idu zubky na dasienka davam dologel ale Camilia je super zachvilku sa ukludni a buva ….