Ahojte, ako uspavat bábätká (7-8 mes) ktoré sú kojene na um a rastu im zúbky? Veľa žien ktoré pekne koja z prsníkov to majú vraj ľahšie na ukludnenie lebo vraj bábätká ktorým rastu zúbky sa uspokoja pri kojeni, ale môj synček je na um a.v noci sa budí kvôli zubkom, tak ako ho utisit?
@vasjar aj ked kojim, tak nie vzdy zabera, ale nosila som v nosici aj v noci a skakala na fitlopte. To zabera stale 🙂
Dať mu niečo od bolesti
Ja som dávala vždy malej niečo od bolesti keď už moc plakala .. a nič len vydržať 😊
Nosenie. A noci su horsie.. daj menej mliecka do flase..len na docuc,ak nema cumel.
Mame skoro 9m kojím a okrem gelika na dasienka nič nezaberá... Po ňom sa upokojí a lepšie spi... Ale inak, kým zúbok nevyjde, tak nič len kojím, keďže v materskom mlieku sú endorfiny, ktoré ho upokoja... Ale keď je bábätko na um, tak asi len ten gelik, poprípade nejaké pripravky proti bolesti, a nosenie.. Deti potrebujú cítiť našu prítomnosť viac vtedy
@vasjar tiez nam idu zubky na dasienka davam dologel ale Camilia je super zachvilku sa ukludni a buva ….
@vasjar ja som dávala gél na zúbky a fenistil kvapky