Ako prežiť, keď idú zuby?

darius_a
29. nov 2022

Babky dievčatá, tak mame 10 m a teda s týmto drobcom tie zuby sú masaker.
Mega búrlivý príchod kazdeho.
Noci preotrasné.
Cumlík drobec nema.
Ako to vydržať?
Kojeny a v noci len prso.
Ale nie ze nervozita, aj plač aj celkovo dieťa blato.
Okrem nefunkčných gélov, čo na tu noc?

nique
29. nov 2022

Ja by som uz v takych stavoch dala na noc paralen. Nech sa aspon v noci vyspite.

hederamonstera
29. nov 2022

Mne k mojej psychickej pohode pomohlo to, ze som si pripominala, ze jeho to musi dost boliet. To ma tak uzemnilo, ked som uz bola s nervami v koncoch.

domireb
29. nov 2022

@darius_a ked je fakt zle,vidím, že ďasno krvavé, že to bolí, dala som nurofen, nevidím zmysel v tých kamilkových akože géloch,keď to proste uľaví od bolesti. Ten zvyšok okolo toho jednoducho vydržať. Moja to hrá na zuby od stvrtého mesiaca, má 13 a zubov 4a pol. Nespali sme v noci,fajn. Nevarím, neperiem, nežehlím, išla som spať s ňou cez deň. Raz vyjdú. A pomáhala mrazená bagetka.

zuzkaa1991
29. nov 2022

@darius_a my sme boli cca mesiac (vasom veku) na nurofene a fenistil kvapky striedala som napr. 3 dni fenistil 1 den nurofen ak bolo ok par dni nic a zas.....a tak mesiac dva sme fungovali....poznam to presne kazdy jeden zub sme prezivali a to v 9m vysli jej len 2 spodne o polroka dalsie ;) a to bolo lepsie kedze bola vacsia ale zas noci boli hrozne kazdy jeden zub prerezany krik 2 noci.....az pokial nesli ocne tie ma najviac strasili a vysli bez toho aby sme si vsimli ;)

ivangeline
29. nov 2022

nurofen

54tinka54
29. nov 2022

@darius_a ak je veľmi zle tak na noc dať nurofen, dasienka potrieť gélom dentinox - ten jediný synovi zaberal, obsahuje lidokain na znecitlivenie

beata_k
29. nov 2022

@darius_a Dam gel Kamistad a sup spat. Spi v nosici. Naposledy isli 4 naraz. Teraz len 2 naraz.
Z 3 spankov presiel na 4 denne.