Ako pomôcť bábätku, aby sa netrápilo pri prerezávaní zúbkov?

27. sep 2020

Máte nejaké overené triky/ pomôcky ako pomôcť bábätku aby sa veľmi netrápilo pri prerezávani zúbkov? Ďakujem pekne za odpovede 🙂

amelia000
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ukulela
27. sep 2020

U nás nurofen a calgel .... Nejako som neriešila babské rady, aj mňa, keď bolí zub, musím si dať tabletku.

bona69
27. sep 2020

Súhlasím s @ukulela , najnovšie som dala detský MiG sirup

bublinkai
27. sep 2020

... u nás Calgel - veľmi som ho milovala no potom mi došli peniaze a tak sme natreli propolisom a bol pokoj

mogaa
27. sep 2020

sú rôzne géliky na prerezávanie zubkov,chladiace hryzadlá....čo zaberie vo vašom prípade ti nepovie nikto, každé dieťa je iné a inak citlivé na bolesť, sú deti ktoré prvé zubky ani nevieš kedy im vyšli a aj deti ktoré to obdobie prerevali napriek gélikom, sirupčekom hryzadlám...

budemmamca
27. sep 2020

Jantárovy náhrdelník z DM. Nam veľmi pomohol

rikarikuska
28. sep 2020

Ahoj my sme skúšali ten náhrdelník z jantaru a nič,všetky možné gély a nič,na chvíľu zabrali fenstil kvapky keď mu šli spodné zúbky ale teraz nám idú vrchne a je to veľmi veľmi zlé. Tak isto žiaden gél,žiadne homeopatiká,fensitl nič,mal teplotu tak neurofen má chvíľu a len plače a vrci doslova a tlačí ako keby šiel kakať s už ani nosenie na rukách nezaberá.Uz som zúfalá lebo ani papať nechce