Ahojte maminy, chcela by som vedieť, či je možné, že syn (15 mes.) sa už mesiac budí v noci s revom kvôli zubom? Je pravda, že zuby sa mu prerezávajú extrémne dlho. 2 mesiace mal spuchnuté prvé stoličky, kým sa mu prerezali, no posledný mesiac sa v noci budi so strašným plačom. Dolné stoličky má už celé vonku a horné má prerezané, no nie sú ešte komplet vonku. Upokojí sa len u nás v posteli, aj to sa niekedy ešte dlho prehadzuje kým zaspí. Viete, odkedy som prestala kojiť (10 mes.) prespal vždy celú noc, aj keď mu išli ostatné zuby. Je zvyknutý zaspať sám v postieľke vo svojej izbe, a s tým ani teraz nemá problém (iba výnimočne). Nočný des to nie je, je plne prebudený. Stretli sa niektorá s podobnou situáciuou? Neviem, či mám hľadať problém inde, nevyzerá, žeby ho niečo zdravotne ťažilo. Ďakujem pekne
@22karolina222 možno je to len nejaké obdobie.. moje obe deti boli zlí spáči. Ale striedali sa obdobia keď fajn, budili sa 1x a keď som si k ním ľahla spali do rana. Ale boli obdobia, kľudne aj 2 mesiace keď pomrnciavali x krat a vôbec sa to nedalo pripísať zubom. Možno mali senzitivnejsie obdobie, neviem.. a dcéra teda tiež od 2,5 roka spi tak že môžu traktory padať.. syn sa ešte budí a hľadá ma 🤷🏻♀️ Netuším čím to je, beriem to tak ako to je, raz to snáď prejde 😂
@lucindav jasné, šak tie deti majú obdobia za obdobiami, jedno skončí druhé začne 😂 Len keď ja o 2,5 mes mám termín a s tým brušiskom ten môj spánok už aj bez malého v posteli stojí za prd, nieto ešte s ním, keď po mne skáče 😁
Vtedy keď zuby rástli tak to bolo hrozne.. Dcéra má 2 r idú jej posledné stoličky 🙏 no teraz par dni to bolo hrozné v noci, bábätko malé...
@22karolina222 ja ti sice nepomozem.. ale zazivame aktualne to iste.. uz to trva 3 mesiace 🤣🤣🤣
@denden77 božeeee, to nie sme ešte ani v polovici 😂😂😂😂 a vieš/myslíš, že to je zubami? 😁 predtým spával/a ok? 🤔
@22karolina222 praveze vobec netusim, cim to je 😁 od narodenia spavala vo svojej izbe, v postielke.. od 7m do 15m spala celu noc az do rana.. okolo Vianoc utalo a cauko kakauko, cele zle 🤣 je pravda, ze jej sli ocne zuby ale doteraz sme o ziadnom zube ani nevedeli, cize si nie som ista, ze je to tym 🤷♀️😊
@denden77 tak to sme na tom naozaj rovnako, čiže aj keď si nepomohla, aspoň ma to hreje pri srdiečku, že nie som sama 😂 tak držím palce, nech to prejde čím skôr 😊
@22karolina222 dakujem 😁 tiez drzim palce a zelam pevne nervy 😁🍀
@22karolina222 do dvoch rokov bol celkovo spánok slabší, od dvoch je to super.... Nezobudí ju ani tank, pričom ju dokázalo zobudiť prasknutie parkety keď bola malá. Už to bude len lepšie ...moja má 3r3m a len teraz jej vyšli posledné osmičky ale bez placov a bolesti.