Nasa mala ma skoro 5 mesiacov a uz tyxden nas trapia teploty 37 - 37,3, nepokojny spanok, stale je placliva ako reagovali vase deti. Dakujem
nas maly zacal tiez dost skoro slintat, ale prvy zub vysiel az po siedmom mesiaci, o tyzden druhy, ani sme o nich nevedeli, treti isiel az okolo 9teho mesiaca, ale to uz boli sople, 4. zub boli hnacky, teraz bol tiez akysi teplotovy, usopleny, ale zub zatial nikde... dakujem aj za tie 2 bezbolestne, tajne dufam, ze aj dalsich 16 bude bez problemov 😀
Nam isiel prvy zubok tiez ked mal necelych pat mesiacov. Nepokoj, nocne budenie, teplota 37,5, slintanie a cire vodove sopliky. Ani som nevedela ze to je zubkom, myslela som ze prechladol - ale hned ako sa zubok prerezal bol klud. Teraz uz mame 9mesiacov a 5 zubkov. Ostatne zubky uz nesli tak zle, len bol trochu n
ervozny a zle spal.
nám vyšiel zúbok na 5 mesiacov bez slintania ale s zvýšenou horúčkou a dnes ich máme 6 na 8 mesiacov a tušim sa derú ďalšie 😉
.
no my slintáme a veľmi zle spíme od 4. mesiaca. Celú noc mrnčí a prehadzuje sa. Slintá neuveriteľne. V nedeľu sme mali mesiacov a zuba nikde. Som ale presvedčená, že to je zo zúbkov, dovtedy bol perfektný spáč. Pomáha keď mu natrem ďasienko gélom, ale to sa dá iba 3x denne. Nuž musíme iba vydržať. Inak teplotu nemáme, soplík trošku.
Hm no zubky, asi u kazdeho dietata su ine ...Nas slintal od 4 mesiaca, vsetko kusal , prestal spinkat v noci , dovtedy sa budil ken raz 🙂 , s manzelom sme si mysleli, ze to budu zubky a nic ... prvy zub na 11 mesiacov vysiel, teraz mame 15 mesiacov a 8 zubov ... ani sme nevedeli, ze sa pretlacili .. nic, ani teplota, ani hnacka .. proste nic .. dokonca sa nam upravil spanok .. Ale to som ja a moj drobec .. ina mamka bude mat ine skusenosti 🙂