Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, pri výbere zubára pre dieťa, aké všetky kritéria výberu uplatňujete? Predpokladám, že rolu zohráva blízkosť / dostupnosť ambulacie, ceny výkonov, čakacie doby v čakárni, prípadne objednávanie na konkrétny čas, dvíhanie telefónu/odpovedanie na mail, neviem si veľmi predstaviť, ako mám vyhodnotiť odbornosť (okrem dobrých a zlých chýrov pochádzajúcich od laikov) a príjemný prístup k dieťaťu - aby naň nevrčal(a). Čo ďalšie odporúčate zvážiť? Dokážete lekárovi jemne (slušne) nenásilne navrhnúť, že by mohol spraviť aj dentálnu hygienu, keď by to už poisťovňa preplatila? Vďaka za odpovede.
Zubara cez poistovnu? Mylsim si ze kriterium jedine, aby dieta zobral do svojej starostlivosti. Aspon v Bratislave je to uplne scifi dostat sa k zubarovi.
@vierao deti chodia tam,kde muz.
O jednavanie na konkretny cas je hadam.u zubara s vynimkou bolestivych pripadov normalne nie? Kludne by som.ich zobrala aj tam,kde chodim ja. U muza sme len pri malom.platili registracny poplatok. Ci je aj tam,kde ja chodim,neviem.. Ja mam asi stastie,ale nikdy som.nemala zlych zubarov a aj muz je so svojimi spokojny.
@natalka13 co? Ako ze je problem sa dostat? Nikdy sme s tym problem nemali.
@vierao no ako citam tvoje poziadavky tak ja idem od konca
kvalita, k tomu slusna cena a az potom nasleduje ludsky pristup, objednavanie na cas a cakacie lehoty a take veci ako info mejlom je uplne bezpredmetne...
Teraz mam lekara co vie, ceny ma dost dobre co som zistovala naokolo, cakam max 10min ale ja sa specialne objednavam na stredu od 17-20 !!! vtedy tam nie su bolestive pripady a necaka sa a este je aj prijemny a vysvetluje co robi a preco, na co som si dost dlho zvykala 🙂