8 mesačnej vyšiel prvý zúbok a má soplík. Súvisí to spolu?

lalajka27
19. mar 2013

🙂 dnes dostala soplik. Čiry riedky. Može to mat s toho? Je na ten soplik niečo?

adriana174
19. mar 2013

Ahoj aj my sme mali tieto priznaky vzdy ciry soplik a ked nebola teplota tak sme hnackovali kym sa prerezal a bolo...pokial nebude zlty husty az do zelena soplik tak to nieje choroba.resp. zapal....kludne jej daj nasivin pre deti a odsavat ak nemoze dychat ...dufam ze pomohlo..

tisa82
19. mar 2013

No tak na toto Ti odpoviem úplne presne .... vo štvrtok 7.3.2012 sa aj nám prerezal prvý zúbok, drobec bol stále umrnčaný, v noci sa mi budil, do toho kašlík, riedky soplík dokonca kýchanie a teploty. V pondelok ráno som volala dr. a že vraj mám počkať, vraj sú to zuby. Teploty klesli ale kašel a soplík neprestával, tak som sa vybrala k dr., nech ho radšej pozrie 🙂 . A .... prekvapenie ........ je to zo zubov. Dr. mi vysvetlila, že pri prerezávaní zubov môže u detí nastať jemný zápal dýchacích ciest, ktorý sa vraj nelieči .... máme len niečo kúpiť do nošteka. Ešte, že v čakárni nikto nebol ... to sa mi stalo asi prvýkrát 🙂 🙂 🙂 , lebo dr mám zo 6 km.

kladina
19. mar 2013

My máme soplíky pri každom zúbku. Zúbky sa prerezávajú väčšinou v páre, tak skoro môžeš očakávať druhý 🙂 Len jemne utierame sviečky pod nosom. 😀

dolcegucci
19. mar 2013

nas sprevadzal soplik pri kazdom jednom zubku🙂Takze klud,je to uplne normalne 😉

mircalla
19. mar 2013

To je bezne pri zuboch,mali sme to skoro stale. Plus hnacky, teploty. Bud rada, ze len soplik

acer11
19. mar 2013

je,vreckovka.... 😀

wewe22
19. mar 2013

je to bezne treba len odsavat pripadne jej daj nejake kvapky najlepsie len prirodne morske nech jej zbytocne nenicis sliznicu chemiou ale myslim ze aj bez kvapiek to zvladnete

bosacka
19. mar 2013

aj keby to nebolo zo zubkov, ciry soplik bez teploty a bez kasla neries... maximalne odsat a kvapky... a nasa dr. nam vzdy odporucala morsku sol do nosteka (dostat v lekarni)

cawes
19. mar 2013

aj ja to mam prave doma, uz mame od 21.1. spodne dva a myslela som si ze vrchne asi nenechaju na seba dlho cakat, od nedele soplik ako sraky, trosku zvysena teplota no a dnes sa mi zdali spuchnute dasna

trinitit35
20. mar 2013

ANO,PRI RASTE ZUBKOU SA ZVYSUJE TVORBA SLIN,JE TO NORMALNE 🙂