Ahoj🙂mám 8,5mesačne bábätko.ale ani jeden zubok. ☹ ten starší už mal 4zubky...v jeho veku.má na dolnom dasienku takú bielu bodku.no zub to nie je.povedala doktorka.všetko hryzie.už aj všetko pápa.len mixované.kedy mu vyjdú zuby?a mozu na raz..ak áno.ako mu pomôcť.
dcerka mal až v 10. mesiacoch 🙂 klud
No...moj mal prvy zub v 11.m. a dcerka zas v roku. A moja segra dokonca v 13.m. Takze je to uplne ok u vas.
U syna sme ani nevedeli,ze mu idu zuby. U dcerky o tom vieme. Lebo ma bud sopel, alebo teplotu alebo oboje...a davam gel alebo pretieram repikom. Teraz ma 2r.a10m.a este nema posledne 4stolicky. Ved jej vyrastu.
A to sme si vsetci cmulali ruky od velmi skoreho veku,segra stale strasne slintala a zuby az tak neskoro vysli.
A ani poradie ich rastu nebolo podla tabulky.🙂 ale vyrastli a vyrastu aj vam.
Nasej Emmke vysiel prvy zubok az v 10 mesiacoch a velmi dlho trvalo kym vysli dalsie, teraz ma takmer 2 roky a 12 zubkov. No ale nevadi, cim bude starsia tym lepsie sa bude vediet o zubky starat, niektore deti v tomto veku uz maju prve kazy, nam zubky este len vyliezaju. To moj syn mal v 2 rokoch uz opravovane zuby, pil len sladke stavy z flase a pokazili sa mu z nich zubky. Cize mat zubky neskor je aj vyhoda 😉
nestresuj sa maminka🙂vyjdu ak bude na to cas...narastu uz onedlho,ked do vsetkeho hryzie..a mozno ako sama pises narastu ihned za sebou aj vsetky
Obom mojim detom vysiel prvy zub na 14mesiacov a ani neviem ako im vysli vsetky zubky postupne za par tyzdnov na to, bez teplot, bez bolesti. Hovori sa, ze cim neskor, tym menej kazov 🙂 uvidime co je na tom pravdy
prvý mal až ku koncu 10teho mesiaca a teraz bude mať 3 roky a ešte nemá všetky zúbky 😉
Moje dcerka mela prvni zub v 11mesicich...bylo to prima zadne teploty zadne nocni place ani sme nevedeli 😉 tvuj prcek ma cas 😉
prvej vyšiel zub, keď mala 14 mesiacov, druhej presne v 12 🙂
Nám prvý zub vyšiel presne v roku. A poviem ti dobrú správu, keď idú tak pomalšie tak mi sme nabývali ani mrchavý a jedovatý keď nám rástli - žiadne hnačky ani teploty. A dr povedal že je to v pohode. Teraz už máme všetky ktoré má mať - ale trojky išli posledné. Je to veľmi individuálne.
niet sa kam ponhlat, niektorym detom zacinaju zuby rast az po roku.
Ja mam tri deti, dievcatam sa prvy objavil v 9 mesiacoch a chlapcickovi az v 10, a vsetci su zdravi a veseli 😉
A mixovat nemusis, staaci vidlickou roztacit.