v 4.mesiaci mu vyšiel prvy spodny o mesiac na to druhy spodny a teraz sa mu vytlačil horny pravy očny?komu sa to stalo? myslela som si,že by mala vyjst horna jednotka
To je v poriadku. Su deturence, ktorym vychadzaju najprv ocne. Dokonca som videla aj drobcekov, ktori maju ako prve rezaciky 🙂 - taki mali upirkovia 🙂. Zuby su potvory ... zle s nimi a este horsie bez nich ;).
Môjmu synovi po dolných jednotkách vyrástli horné dvojky. Tak ako píše vallery, môj vyzeral ako upírček. Takže je to možné. Teraz môjmu rastú očné zuby. Ale tiež v zvláštnom poradí. Najprv mu vyšli naraz na pravej strane aj dole aj hore očný zub a teraz naraz mu vyšli na ľavo aj dole aj hore očný zub.
kazdemu, dietatu idu zuby rozne, mojej vysli prve jednotky, potom horna dvojka a potom naraz horne jednotky a druha dvojka a teraz sa jej tlacia horne stolicky a pritom dolne dvojky v nedohladne 🙂 🙂 🙂 🙂 a ver mi je to uplne v poriadku 🙂 🙂 🙂 🙂
😀
a prečo by to nemalo byť v poriadku? :D tak ako sa niektoré bábätká narodia vlasaté a iným začnú rásť vlasy neskôr, pričom niektorým redšie a iným hustejšie, tak rovnako rastú ináč zuby každému bábätku 🙂 nesleduj to tak strašne a buď v pohode, užívaj si 🙂
nam vysiel prvy zub dvojka vlavo hore a potom dvojka vpravo hore a asi za tri tyzden obidve jednicky hore a za par dni jednicky dole......je to individualne.......nemaj strach 🙂
Tak na zasmiatie: Menšej zatiaľ liezli zuby v poradí- lavá horná 1, pravá horná 2, pravá dolná 2, pravá horná 1, lavá horná 2, lavá dolná 2 a teraz stolička 😀 . A to staršej liezli ukážkovo, pekne po poradí ako je to "normálne" 😀
My máme jednotky, dvojky a štvorky. Hore aj dolu na oboch straných. Po trojkách ani stopy. najskôr som sa bála, teraz už neriešim 🙂
Preco horna jednotka? Mojim dvom detvakom vysli najskor horne dvojky okolo 11 teho mesiaca ..zo zaciatku to vyzeralo na ocny ale bola to dvojka.. a az tak isli po roku dolne jednotky...
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/michaela80/a...
mojej sesternicke vyrastli najprv horne rezaciky...vyzerala ako upirik...bola rozkosna...myslim, ze to je uplne jedno, ktore su prve a v akom poradi idu...urcite to nie je choroba
toto je individualne. kazdemu rastu zuby inak.