5 mesačná dcéra má na ďasnách biely fľak. Idú jej zúbky?

batida1986
21. nov 2011

moja cerka kuse vsetko co jej pride do ruky cela je vecne o slintana a rucicky si stale pcha do pusinky moze to znamenat ze jej idu zubky?

anjelicek26
21. nov 2011

@batida1986 - no ked uz vidis fliacik na dasne, tak mas o dva dni zubok vonku 😉 Aspon u tych spodnych jednotiek to plati 🙂

tinki
21. nov 2011

jaj keby to tak platilo..moja má u 9 mesiacov, zúbky normálne vidno tvar aj ako rastú pod ďasienkom. Tie dolné aj horná jednotka vpravo...už od septembra..a nie a nie sa prerezať..
Takže môžu ísť, len či vyjdú.. 😝

anicka1981
21. nov 2011

no bude to zub, aj moj ma take asi 4,, chudatko moje, ja mu potieram dasienka chladiacim gelom, ale ono to ide na fazy, minuty tazden bol strasny, teraz je 4 dni ok, ale zubky viediet pod dasienkami, len sa neprerezali este,, tak som zvadava, ja som sa uz chvalila, ze tento tyzden budu zuby von a oni nic 😀 ,, inac aj hnackoval dost, teraz prestal, takze pauza 🙂

katka3012
21. nov 2011

mozu ist,ale aj nemusia,my sme mali dasienka naliate,zubky pod dasienkami bolo krasne vidiet,a prvy zubok vysiel az ked sme mali 10 mesiacov

adinkag
22. nov 2011

skus jej dat taku tu zuvaciu kefku a to jej viac pomoze jak hryzatka, nasej od 4 bolo viiet a a minuly sme jej to davali a uz na na nas ceri jeden zubok a druhy uz tiez bude co chvilka 😉 😉

bamartinka
8. dec 2011

ahoj, mojej prvej dcerke isli zuby rychlo, lahko a podla knizky 🙂 Druha ma 2 roky a 2 meisace a az teraz je rastu trojky a atd... Uz som sa pytala, ci nebude bezzuba 🙂 Mame v rodine vela zubarov, poradili dať jesť kôrku z chleba, vraj sa rychlejsie prerezu. Auz idu...