moja cerka kuse vsetko co jej pride do ruky cela je vecne o slintana a rucicky si stale pcha do pusinky moze to znamenat ze jej idu zubky?
jaj keby to tak platilo..moja má u 9 mesiacov, zúbky normálne vidno tvar aj ako rastú pod ďasienkom. Tie dolné aj horná jednotka vpravo...už od septembra..a nie a nie sa prerezať..
Takže môžu ísť, len či vyjdú.. 😝
no bude to zub, aj moj ma take asi 4,, chudatko moje, ja mu potieram dasienka chladiacim gelom, ale ono to ide na fazy, minuty tazden bol strasny, teraz je 4 dni ok, ale zubky viediet pod dasienkami, len sa neprerezali este,, tak som zvadava, ja som sa uz chvalila, ze tento tyzden budu zuby von a oni nic 😀 ,, inac aj hnackoval dost, teraz prestal, takze pauza 🙂
mozu ist,ale aj nemusia,my sme mali dasienka naliate,zubky pod dasienkami bolo krasne vidiet,a prvy zubok vysiel az ked sme mali 10 mesiacov
skus jej dat taku tu zuvaciu kefku a to jej viac pomoze jak hryzatka, nasej od 4 bolo viiet a a minuly sme jej to davali a uz na na nas ceri jeden zubok a druhy uz tiez bude co chvilka 😉 😉
ahoj, mojej prvej dcerke isli zuby rychlo, lahko a podla knizky 🙂 Druha ma 2 roky a 2 meisace a az teraz je rastu trojky a atd... Uz som sa pytala, ci nebude bezzuba 🙂 Mame v rodine vela zubarov, poradili dať jesť kôrku z chleba, vraj sa rychlejsie prerezu. Auz idu...
@batida1986 - no ked uz vidis fliacik na dasne, tak mas o dva dni zubok vonku 😉 Aspon u tych spodnych jednotiek to plati 🙂