5,5 mesačné dieťa je nervózne a plače. Idú jej zúbky?

vera1605
12. aug 2014

Dobre rano mamicky, chcem sa poradit neviem co je z mojou malou, ma 5, 5 mesiacov a posledne 4 dny je velmo nervozna place, zacala som jej davat probio fix, lebo sme maly problemy z kakanim. A tie 4 dny co jej to davam je umrncana hlavne vecer okupem ju a ked ju dam spinkat tak place aj 4 hodiny a strasnym placom ako keby ju daco bolelo, az hystericky, cez den je tiez umrnkana ale nie az tak.. Dost vela aj kakat zacala aj 3 krat, je kojena plus zeleninka.. predtym kakala raz za dva tri dny. Vcera som ju kupala o 7 vecer papala kasicku do 10 strasne plakala nakojila som ju, riadne sa vykalala a zaspinkala. Moja mama vravy ze idu zubky, no ale ja neviem tak hrizie vsetko uz cca dva tyzdne aj mna do brady do pleca az ju trasie pri tom, aj ručičky pcha do ust az ju napina. Teploty zatial nemala, a neviem ci jej mam vysadit tie probiotyka alebo co. Co myslíte cim t bude? Dasienka ked jej prejdem prstom necitym hrbolcek alebo neviem podla coho by som to zistila. Dakujem

monicka9
12. aug 2014

To bude asi bruško skús homeopatiu konkrétne gastrocenesine 1 tabletu rozpustit v trosku vodicke a podáva lyzickou pravidelne.dava sa dojcenym aj nedojčenym detickam pravidelne, pri roznych zaludocnych a traviacich tazkostiach alebo kolikach, nafukovaniu,...poradí ti lekarnik. Na ak náhodou zubny čo teda necitiš že idú este ale možu tak na to je dobrá z homeopatika Camelia, sú to malé tubicky co vtlačas do pusinky, chuti detičkam. Som mamička dvoch dcer a homeopatika a prírodná medicína ma sprevádzajú cely život od tehotenstva aj terazked už moje dcéry majú školský vek.😊vyskusaj držím palce😊

vera1605
autor
12. aug 2014

@monicka9 dakjem za radu 🙂

monicka9
12. aug 2014

Probiotika je dobre podávať tiež som dávala mojim detickam aj dávam ked boli bruško alebo majú nejaký zaludocny problém. Ale konkretne probio fix sú aj detské??? Tie poznám len pre dospelých a deti od troch rokov. Dobre sú tiež čo mam odskusane BioGaia a Biopron.

zuzad
13. aug 2014

To ako keby ste pisali o mojej dcerke...To iste sa nam dnes stalo..Az som v soku zostala aky plac a ako dlho...
Tiez rozmyslam co to moze byt a bud brusko, alebo zuby...Ale ako zistim ktore z toho netusim 🙂.
Dufam ze ako to zrazu zacalo (ten plac) tak aj tak skonci 🙂)

monicka9
13. aug 2014

Aj pri bolesti bruška aj pri bolesti ked sa zubky prerezavaju ten plač moze byt taký náhly, silný až "srdcervuci" ľudovo povedané, že ako by z ničoho nič... No len treba odsledovat že ako sa pri pľači sprava bábätko; ak si pchá prsteky do pusky alebo aj skoro celu pastičku, potrebuje dačo žuť napr.aj cumlik alebo prsnik, slintá alebo už aj vidieť zdurene alebo cervene dasienko tak vás trápia zubky. No ked pri pláči bábätko krči nozky, krúti sa, ma bruško tvrdé, najmä po papani tak je to bolave bruško, zvyčajne príde ulava po vykakaní a po masaži levandulkovym olejcekom alebo po prilozeni niečoho tepleho😊

lexica
13. aug 2014

Ahoj,kúp jej gél na zuby a poriadne vymasiruj,daj napiť niečoho studensieho ale nie ľadové, my sme mali to isté