Dnes som si všimla že malý ma trošku tmavší zubok ako obvykle ,vyzerá to na zubny kaz. Stretli ste sa s tym u 4 ročných detí?Aký bol postup u zubára.Zubarovi rozhodne pôjdeme nech sa mu celkovo pozrie na zubky.Zubky ma krásne no až na tento jeden.Dakujem ,a odpoveď.
Nas 4 rocny mal kaz, na stolicke ktoru ma mat este dlho, tak ma normalne plombu 🙂
My sme plombovali tiež v troch rokoch. Už má 4 a pol a plomba jej vypadla nedávno tak ideme na kontrolu. Doma sa často hráme na doktorov, takže naša ani nemukla, žiadna slza. Máme zubárku.
Ahojte.mala má 5 rokov a máme za sebou druhé plomvovanie stoličky.no to druhé nás potrápilo,bolesť a zápal.zubarja nam vyberala plombu a teraz liecime.nemate prosím vás recept,liek čokoľvek aby nás prestalo bolieť? stále dávame nurofen...dakujem
vobec to nemusi byt kaz, ale len ryha, ktora je pigmentovana, zisti to len dr. pomocou sondy/ihly, ak je ryha makka, je to kaz, ak tvrda, len sfarbenie
Ak je to kaz da mu plombu aby sa nezvacsoval.Dcerke plombovali tiez v 4 rokoch zubok a zvladla to v pohode.