Ahojte
Môjmu 3 mesačnému pravdepodobne idu prve zúbky
Nie som si istá ale strka si ruky do pusinky ,nadmerne slinta
Hrizatko nechce lebo sa mu to este nezmestí do pusinky a nevie si to chytiť
Tak som mu skúsila na to miesto strčiť prst a jak keby to silno hryzie.. Kupila som camiliu a na taku hodinku a pol mu to pomoze aj kamistad gél no to tiez dlho nevydrží
Su to zúbky ci to môže byt aj nieco ine?Kolko sa to cca prerezava?
Pripadne co vam pomáhalo?
Dakujem
Nehovorim ze to nemoze byt zub, ale drviva vacsina 3mesacnych babatiek si nonstop papa rucicky a slintaju az az, lebo aktualne tie rucicky objavili, hraju sa s nimi, pusa stale otvorena, uz blabotaju... Preto aj tie sliny.
Ved sama uvidis, ale aj u nas boli extremy od toho 3 mes, a neboli to ziadne zuby, je to normalne...🙃
tiez si myslim, ze je to uplne bezne. ale kazdopadne to odsleduj, mozno vas prekvapi onedlho novy zubok 😇
No on skor objavil ze tie ruky ma a.preto si ich zuzle. Okolie pusinky mu viackret denne umyvaj vodou aby sa nevysypal od slin.nasa.to tiez robila od cca.3m a.zub som jej nasla 2 dni dozadu ma cerstvych 6 mesiacov..
Tak jak to je mozne ze mu pomáha liek camilia na prerezávanie? Do 15minut je kľudný
@alzbeta3425 Možné to je .Máme v rodine a už 3 mesačná mala prvé 2 zuby.
Toto by zaujímalo aj mňa máme 3m a týždeň.. a posledné 2 dni stále akoby si jazykom ďasno masirovala a cmuka ( hladná nie je 😃).. zúbky vidim v ďasne, ale môžu sa už aj prerezavat? 🙂 strašne ťažko sa jej pozera do pusi, furt začne vyplazovat jazyk 🙈🤦🏻♀️😃
vylucene to uplne nie je, aj ked sa to az tak casto nestava 🙂 tiez sme mali v rodine takto skoro zubky. a viac ti asi poradit neviem, dobre to robis.