Dobry den 🙂 Dcerka najprv povedala..ze ju boli hlavicka za uskom a pod uskom... ked sme si o 10 min. isli umyt zubky ... tak mi povedala,ze ju boli dolna stolicka aj horna stolicka aj dasno za nimi. Najprv som rozmyslala, kolko ma mat mliecnych zubkov? Na nete pisali ze 20 zubkov. To sedi 🙂 Takze dalsie stolicky uz nebudu.
Na jednej str.pisali ...ze okolo 4 rokov zacne rast sanka a licne kosti ...aby bolo miesto potom na dospelacke zubky. A ze uz od 4 roka mozu mliecne vypadavat ... podla toho ..kedy narastli.
Dala som jej paralen...lebo nemohla zaspat. Zabral 🙂
Len som zvedava...ake mate skusenosti so zubkami?
Preventivne mame obe za sebou uz na tento rok....a nic zle Dr.nevidela. Zeby predsa ta rasruca sanka?
Dakujem 🙂
@katarinamarkova dasna ma v poriadku, zatial nemala s nimi problem. Aj ked sa jej zubky prerezavali..tak neplakala.ani teplota...ani slinky.
Kiahne mala uz skor ....
aaa pred 2 tyzdnami ju bolela hlava na lavej strane aj v usku zalahlo...aj hrdlo bolelo...nos zapchaty poriadne...huhnala. boli sme u dr.ze ma zapal hornych dychacich ciest.
Brali sme atb Zinnat ... aj atb kvapky do nosa aj sinupret a krasne jej to preslo. No teraz sa najviac na tie zubky stazovala a dasna. Dala som jej paralen vcera vecer..lebo nemohla zaspat.
A dnes uz nic. Ani zubky nebolia ani hlava - ci sanka. Aj zubky sme uz v pohode umyvali 🙂
Viete...co by to mohlo byt ?
Prababka tipovala...ci to nema z toho ze nam rychlo rastie....
@veronikax podla vsetkeho nedolieceny zapal, ktroy sa prejavil prave takto.....alebo naopak, nasledok liecby zapalu antibiotikami.
hlavne je, ze je vsetko ok.
@veronikax ja si mylsim ze nepojde priamo o zubky.
- dasna ma v poriadku? ziadny zapal?
- hrdlo ju neboli?
- uska?
- krcna chrbtica?
- neprekonali ste v poslednej dobe kiahne? al. iny herpeticky virus?