3,5 ročného syna bolia mliečne zúbky

hugo26
7. aug 2014

Ahojte mamicky.. Vedeli by ste mi poradit .. Moj syncek ma 3,5 roka a velmi ho bolia zubky... Skoro vsetky sa mu pokazili ma ich cierne a dnes vecer uz nezabrali ani lieky na pohotovosti nam s tym nevedia pomoct .. co zaberie proti bolesti co nieje skodlive pre deti?

frozenelza
7. aug 2014

Ma kazy, treba ist k zubarke a ona mu tie bolave prevrta...moze sa stat ze sa mu pri zubku vytvori taky vacok hnisu....proti bolesti cipky, Paralen, Nurofen

barbora59
7. aug 2014

No treba to riesit..Kazy vyvrtat a dat tam vlozky al plomby.Ale ked pises ze ma skoro vsetky pokazene , my sme boli akurat pred par dnami u zubarky, maly( 3 roky) mal 1 kaz a vobec sa nechcel dat osetrit. Nakoniec sme to dali ale bolo to peklo. Na bolest panadol, nurofen..

danjelca
7. aug 2014

@hugo26 toto by som riesila v celk.narkoze aby sa netrapil a nedipoval chemiou...ked mu odisli vsetky tak jedine tak to je mozne..je tu vela mamiciek co to sds detmi podstupilo

hugo26
autor
8. aug 2014

Dakujem za dobre rady..asi budem musiet zmenit lekara kedze on ten isty nazor nema... Akonahle malemu vyrastli zubky hned sa aj pokazili... On mi na to len povedal , ze treba pockat kym nepovypadaju..ale ja som vedela ze to tak lahke nebude a pridu aj bolesti..ani si neviem predstavit ako mi tam zajtra rano bude sediet.... a je to Hanba na Slovensko ze nieje v kazdom meste zubna pohotovost a odmietli nas aj na detskej pohotovosti..Maly trpi celu noc a ja s nim spolu..Neviem sa uz pozerat ako velmi trpi :(

karolinka2010
8. aug 2014

@hugo26 mali sme ten isty problem u syna ked mal 3roky,v celkovej narkoze mu vytrhli 6hornych zubkov,a chodime k fantastickej zubarke kazdy mesiac. Mozem ti povedat,ze kazdy jeden zubok ma opravovany,a nie je totym,ze by sme nieco zanedbali,starame sa od prveho zubka,no hned ako mu vychadzali,tak sa aj zacali rozpadat,ako krieda. Odmietlo mi ho vysetrit 9 zubarov!!! Nakoniec sme nasli tuto sukromnu,platim vsetko,ale stoji mi to za to. Drzim palce.

hugo26
autor
8. aug 2014

karolinka2010 My to mame tak isto akonahle mu zubky vysli hned sa aj pokazili a to ozaj sme nic nezmohli proti tomu... Dnes sme tiez pochodili ako vy u siedmeho zubara sme sa stretli len z ochotou pracovat s tym..malemu dnes vytrhli dva zubky... chudacik moj velmi plakal dostal injekciu ... Chvala bohu ze ocinko bol doma lebo ja by som to sama nezvladla... Ja placem spolu s nim...