Dobrý deň mám 23mesacneho syna ktorému idú zadné stoličky teda päťky už viac ako týždeň neje nič okrem jogurtu alebo úplne do jemná zmixovanej polievky doteraz len v kapsickach... Neviem ako dlho to trvá aké problémy ste mali vy s vašimi detičkami ako to znášali co ste robili ďalej ja už neviem doteraz sme nemali žiadne problémy s jedením jedol úplne všetko a teraz nič vadí mi to pretože rad by jedol ale nemôže prosim poraďte ďakujem
@adeladulova áno potierala som ale u toho plače nechce si to vôbec nechať keby mohol tak aj jazyk si stým zároveň vytrhne
@bianka2790 Boli ho to, predstav si sama seba na jeho mieste. Tiez by si jedla iba take jedla, co by ti co najmenej sposobovali bolest. Moze to trvat aj dlhsie, u nas bol niekedy problem aj mesiac so slabsim jedenim. Ja by som davala kasovite, take co spominas, aj z takeho sa da vyskladat pestra strava. Do toho by som permanentne ponukala aj tuhe, ale take, co sa dobre zuje a skusala by som, ci sa to uz nezlepsilo.
@bianka2790 skus dat gelik jemu na prstek a nasmerovat do pusy..da si sam tam,kam potrebuje 🙂 alebo nejake hryzatko/cumlik a na to dat gelik..u nas toto zabera najlepsie
@marianarem áno to aj tak robím stále niečo navarím a mixujeem skúšam aj či si dá niečo normálne do pusy ale nič skúšali sme aj sladkosť no zatiaľ nič podarilo sa mi dnes konečne mu natrieť ďasná s mastickou Dva krát budeme v tom pokračovať ďalej a uvidíme.... Ako dlho to u vás trvalo než ten zúbok vyšiel
@bianka2790 No zial dlho sa tahali tie posledne stolicky, oni isli vsetky 4 za sebou, takze jedna aj vysla, potom hned zacala dalsia .aj mesiac to mohlo byt ak nie viac :( Treba sledovat, ci su uz vsetky vonku, niekto si stihne za ten cas vytvorit zlozvyk ze len mixovane a nechce sa vratit ku klasickemu. Tak ked uz uvidis, ze su spolahlivo vonku a stale nechce tuhe, tak az potom by som riesila.
Daj mu nieco proti bolesti ked mu gel nepomaha .
Potieras gelom?