Dievčatá, dcérke 20 mesačnej idú zúbky strašne zle od mala to znáša, neviem Vám to opísať ale to proste není plač ale krik úplný ....dosť na Tom že, už sme skoro boli odstavené od kojenia...kojila sa už len v pred spaním večer. A teraz sa chce zase opäť...ja už skoro nemám mlieko ide to na prázdno chce to len cicat...nechce nič jesť ja stále od rána v pyžame...lebo stále na rukách chce byť a to som 17 týždňov tehotná nevládzem dievčatá 😭 Nevyspata, unavená...manžel keď ju chce na ruky začne úplne šalieť mala ...ideme von plače, sme dnu plače ...chcem jej dať papat plače....dnes až zhodila zo stola na zem všetko jedlo mne je už až na zvracanie zo stresu...neviem čo jej navariť aby sa aspoň trošku najedla...a chcem sa opýtať niečo overené.na zúbky? Dávam nurofen no mám pocit že žiadna úľava a potierame.Kamistadom..no nič.moc.na chvíľku len a zase strašne plač susedia už na mňa pozerajú krivo ktovie čo si myslia....som smutná neviem či robím niečo zlé ja neviem ako jej pomôcť...jeviem neviem som strašne unavená už to trvá týždeň....manžel že.podme.k.MUDr. ale ja som.tam volala a povedal mi jasné že to treba vydržať..mamka moja aj svokra ju chcú vziať k sebe ale nula bodov...nechce snimi vôbec byť, stále na rukách pri mne...poraďte prosím niečo Dakujem
@vanda323 ahoj,Kamistad malemu nepomahal,ale Dentinox gel aspon trocha ano.tiez sme si svoje uzili,kazdy zub odrevany,odkricany,v noci nespali ani nase psy 🙂
@luciakovacova0603 Ahoj, som rada že niesom sama na svete čo to tak prežíva
@vanda323 neboj,prejde to vsetko 🙂 este posledne stolicky budu fuska,ale potom si povies,ze ked ste uz prezili 16,prezijete aj posledne 4 zubky🙂
@luciakovacova0603 Ja už nevládzem ..a už tak pekne všetko papala a zas len kojenie....no nič sú to naše deti musíme všetko zvládnuť aj naše mamky museli 😊
@vanda323 nauc ju ze moze ist naruky tak ze si sadnes aona na kolena a lezat v posteli mozte spolu a kludne si pospi pri nej. Lahnut si moze na teba hlavickou. Ono to nemusia byt iba zuby, ale aj tusi ze bude mat konkurenciu.