2,5 ročný sa stále budí na jedenie

ivulik2311
23. nov 2018

Dobry den, mam 2.5 rocneho syna ktory sa v noci zobudi aj 4 razy na jedenie. Vypije flasu mlieka a spi dalej. Ale na jedenie je hore aj 4 razy. A rano ked vstane tak tiez ide hned do chladnicky a pyta mnam. Uz som z toho nanervy lebo mi stale budi mensieho. Cez den jedava normalne. Neviem ako s tym prestat. Myslite si ze je to normalne? Lebo ja nie 😣

17juraj17
23. nov 2018

@ivulik2311 To kolko toho mlieka vypije za noc, liter ? Nemozes to nahradit cajom ci vodou ? Nema nahodou flasu ako nahradu cumla ?

alenka551
23. nov 2018

tiez si myslim, ze by si mu v noci uz nemala davat ziadne mlieko, pokial ti cez den je normalne. isto to nie je pre neho dobre

ivulik2311
autor
23. nov 2018

@17juraj17 nie nechce ani caj ani vodu, ano vychadza to vyse litra mlieka

mogaa
23. nov 2018

Liter mlieka je pre 2,5 ročné dieťa veľa. Skús mu ho riediť postupne vodou. Skôr si myslím že sa nebudí na smäd ani na hlad, možno sa budí na potrebu cikať🙂 alebo večer vyskúšaj miesto mlieka riedku krupicu či kakao....Treba len skúšať, možno má len obdobie že tak zle spí, už ked je hore pýta mlieko...skús mu povedať že sa minulo a kúpite hneď ráno🙂

ivulik2311
autor
23. nov 2018

@mogaa vyskusali sme aj to..potom len huka kope ziaoe normalne ma hisaky 😔

zabina27
23. nov 2018

nepomohlo by skusit ho dat spat napriklad k babke, ak mate taku moznost? babka par noci hysaku zvladne a on sa oduci. ale fakt mu nesmie povolit, fakt radsej nech nema ziadne mlieko doma. pripadne ty s mladsim odid na par dni niekam a tato nech si vezme dovolenku a vydrzi... lebo okrem toho, ze mu v noci fakt netreba jest, ze je to len zlozvyk, tak je to pre neho nezdrave, zaludok si nema kedy oddychnut. cez den mlieko pije? mozno skus davat viac mlieka cez den

ivulik2311
autor
24. nov 2018

@zabina27 nie cez den mlieko nepije..obcas sa stane ze so pyta ale to malokedy