Moja 16 mesacna dcerka stale place nic sa jej nepaci je neskutocne nervozna vyhodili sa jej vyrazky na hrudi aj na chrbte ma mierne zvysenu teplotu a nechce jest ani pit len tak trosku.moze to byt koli to mu ze jej ide zub stolicka?vyrazky mozu byt ze casto pouzivame nurofen a calgel?dakujem
S tym nurofenom opatrne, davaj ho len vtedy, ked je to nevyhnutne a teplota je vysoka a neda sa zrazit vlaznou sprchou ci zabalom. Ked sa prerezavaju zubky, znizi sa imunita a mala je nachylnejsia chytit nejaky infekt. Chce to ozaj vela trpezlivosti. Moje deti si tymto presli obe. Ziadna maminka v nasom okoli nechapala, ako mozeme mat problem s prerezavanim zubkov, ked oni ani nevedia, kedy sa im zubky zrazu objavili. Zial moje deti si kazdy jeden zub prehnackovali, prehoruckovali a prevracali. Nespali, nejedli a sustavne boli mrzute, zle, no katastrova a tych zubov je 20!
Moze to byt zubami ale skor ma nejaku virozu. Moj starsi je vzdy vyhadzany ked je chory a ma teplotu. A nurofen naozaj iba ked je to nutne. Nie je to velmi zdrave.
Najlepšie ti na to odpovie lekár. Ja by som išla k doktorovi. Ak sa skriabe dala by som kvapky vigantol a navštívila doktora.
a nemala vysoku teplotu cca 3-4 dni dozadu????lebo takyto vysev znaci aj o 6 nemoci,....a este,pozri jej do pusy ci nema nejake afty,....