16 mesačná plače a má teplotu. Je to kvôli zúbkom?

miruskac
9. mar 2014

Moja 16 mesacna dcerka stale place nic sa jej nepaci je neskutocne nervozna vyhodili sa jej vyrazky na hrudi aj na chrbte ma mierne zvysenu teplotu a nechce jest ani pit len tak trosku.moze to byt koli to mu ze jej ide zub stolicka?vyrazky mozu byt ze casto pouzivame nurofen a calgel?dakujem

luba28
9. mar 2014

a nemala vysoku teplotu cca 3-4 dni dozadu????lebo takyto vysev znaci aj o 6 nemoci,....a este,pozri jej do pusy ci nema nejake afty,....

strociatka
9. mar 2014

S tym nurofenom opatrne, davaj ho len vtedy, ked je to nevyhnutne a teplota je vysoka a neda sa zrazit vlaznou sprchou ci zabalom. Ked sa prerezavaju zubky, znizi sa imunita a mala je nachylnejsia chytit nejaky infekt. Chce to ozaj vela trpezlivosti. Moje deti si tymto presli obe. Ziadna maminka v nasom okoli nechapala, ako mozeme mat problem s prerezavanim zubkov, ked oni ani nevedia, kedy sa im zubky zrazu objavili. Zial moje deti si kazdy jeden zub prehnackovali, prehoruckovali a prevracali. Nespali, nejedli a sustavne boli mrzute, zle, no katastrova a tych zubov je 20!

katy1979
9. mar 2014

Moze to byt zubami ale skor ma nejaku virozu. Moj starsi je vzdy vyhadzany ked je chory a ma teplotu. A nurofen naozaj iba ked je to nutne. Nie je to velmi zdrave.

ivetlo
9. mar 2014

Najlepšie ti na to odpovie lekár. Ja by som išla k doktorovi. Ak sa skriabe dala by som kvapky vigantol a navštívila doktora.