Ahoj, prosím poradte už som zúfala malý má 14 mesiacov a stále si dáva ručičiky do úst niekedy sa aj dovracia.Hlavne ma to štve ked má ísť spať zavrem ho do izby a len sa napína.Poradte prosím robili-robia to aj vaše detičky môže to byť zo zúbkov? alebo že by bol hladný?Papá 5x a plus nejaké chrumky,keksíky a tak. dakujem
@papricka33 praveze ked si lahnem k nemu on sa blazni.ano pouzivame cumlik vyhodi ho a hned ruky
Deti to robia ked im idu zubky🙂 Podla mna je to normalne, casom prejde.
@viva13 Skús mu ich potierať gélom na prerezavajuce sa zubky
@papricka33 potieram niekolko x denne nepomaha niekedy zabere aj citron na cumlik no niekedy ani jedno ani druhe
Moj 16 mesacny to robi tiez aj moja 15 mesacna neterka. Synovi idu posledne 4 stolicky (16 zubov uz ma) takze si potrebuje dociahnut uplne do zadu a poskriabay si dasno 🙂 ale vela krat si napcha aj 4 prsty na jazyk a naschval sa napina az mu tecu slzy a ten zvuk co vydava.... 😂 asi je to prirodzene pre tento vek. Fakt to robia obo nase deti 😉
Nema nieco co by si držal v rucicke? Nejakeho mojkacika ci plysaka?
Davam gelik a ma svoju zubnu kefku,chyti si ju a sam si da do ust,aby hryzal tam,kde mu idu zubky.
Ja som už z toho zufala prestal mi spavat cez den a len ruky dava och joj kedy to len prejde ☹
@viva13 vyzerá to, akoby sa tým ukludnoval. Skús ísť spať s ním, možno mu chýba tvoja blízkosť. Používate cumlík?