13 mesačné dieťa má len 2 zuby

ektherese8
4. feb 2016

Ahoj, chcem sa opýtať je ok ked má 13mesačné dieťa len 2 zuby? Mali ste aj vy takú skúsenosť? dakujem za odpovede

siska53
4. feb 2016

@ektherese8 nasa mala v tom.case len 1zub a mojej sestre akurat prvy vychadzal.🙂

mishi147
4. feb 2016

dobry den nasa ma 12 mesicov a ma 2 zubky a ten druhy len vychadza 🙂

kukakaj
4. feb 2016

To je individualne a neda sa porovnavat, moja dcera mala v takom veku tiez len 2 zuby a teraz ako 19 mesacna ma uz vsetky okrem zadnych stoliciek, dcerkin rovesnik mal uz v polroku 4zubky a mal ich iba 4 az do 16mes. 🙂

katka2511
4. feb 2016

@ektherese8 je to OK, naša teraz už 13 ročná slečna mala prvý mliečny zub ako 19 mesačná 🙂 a to sme už všetci stresovali, či jej vyjde, a potom postupne a bez problémov vyšli všetky a dosť rýchlo. A minulý rok jej veľa mliečnych ešte len vypadlo 🙂 Dokonca nebola ani štrbavá prváčka ale až druháčka 🙂 A má zdravé zuby. Aj zubárka vždy povedala, že všetko je OK,, že je to individuálne.

nikulka1
8. feb 2016

Na toto maminkam v ambulancii poviem - budte rada, neskor sa pokazia 🙂...Ziaden problem, kazdy je individual 🙂

asha300
8. feb 2016

Ahoj my mame 15 mesiacov a 1 zub aj to vrchny lavy. Ostatne su naliate hruza. ☺

sense
8. feb 2016

my sme mali tri v roku, a teraz bude mat v aprili tri roky a posledne dva zuby jej narastli az teraz..urcite sa nestresuj zubky dorastu, nam povedala doktorka ze ak do troch nevyjdu vsetky treba riesit skor nie....neskor narasatu neskor vypadnu...ja som v 12mes. nemala ani jeden podla mami

natalushka
8. feb 2016

Ahoj..klud..my sme mali orvy zub az v 12.mesiaci..dnes ma 18.mesiacov a mame ich len 7..i ked posledny tyzden je s nim na nevydrzanie..zly,jedovaty,uslintany,upista y,ruky stale v puse..tak cakam,ci na mna konecne vykukne dalsi🙂vraj,ked do 3rokov nema dieta kompletny detsky chrup,az vtedy sa o to treba zacat zaujimat..