Ahojte maminky .... môže sa začať 10 týždňové bábo sliniť? a môžu ho pritom aj svrbieť ďasienka? synček je už druhý deň veľmi nekľudní a stále narába s jazýčkom a puskou akoby ho svrbeli ďasienka ... tiež mi menej papká, skôr sa len hraje s cumlíkom ..... môžu mu už ísť zúbky? tak skoro? ďakujem za všetky odpovede
@asocial no bublinky začal púšťať niekedy pred týždňom a teraz mu idú z pusky slinky .... zatial nie tak veľa, že by potreboval podbradník ale idú ... preto sa pýtam či to nemôže byť zúbkami .... a doteraz s papaním nemal problém a ani nebol nekľudný takže si to neviem vysvetliť inak
@milka1978 ahoj, moj drobcek tiez zacal so slintanim a bublinkanim zhruba v tom obdobi, kazdy nam vravel, ze su to zarucene zubky a vcera mal presne osem a pol mesiaca a zubu zatial nemame ani jedneho 🙂 Ale ja som vraj mala prvy zubok az v 10 mesiaci, takze nestresujeme, ved kazdemu sa skor ci neskor zuby v ustach objavia 😀
@zuzanka7834 viem, že každý zúbok má svoj čas .... synovcovi vyšiel prvý zub až keď mal rok ... takže oni určite výjdu ke´d bude čas .... ja len dufam, že su to tie zubky lebo inak si to vysvetliť neviem 😅
my sme mali už v 2 mesiacoch 2 zúbky a ako ročný celú kompletku zúbkov , teraz v 4 r máme už 4 trvácne zúbky
no od 1 mesiaca lekárka vravela že je to kolikou že zúbky tak malému bábu nemôžu a do mesiaca vyšli 2 spodné jednotky a potom čo mesiac pribúdali zúbky ako huby po daždi....
milka1978 verím že neskôr než my , hlavne treba načúvať svojmu srdiečku
vsetko je mozne...ale poviem ti, ze nase babo slini tiez od nejakeho 10. tyzdna, bublinky robi cca od 6., nekludny je od naraodenia..a zubky mu este nejdu..