10 mesačná dcérka škrípe zubami

elina25
2. jún 2014

je to normálne že moja malá 10-mesačná škrípe zubami?

danielahamar
2. jún 2014

nie je, ale robil to aj môj malý a ževraj to robím aj ja 😅 teoreticky by to malo byť zo stresu

evickam1
2. jún 2014

@elina25 mala ma 3r a skripe ako das , az mna zuby bolia, vsimla som si to, ze uz to robi skoro rok, odkedy nema cumlik. s cumlom to nerobila, pytala som sa na to mojej zubarky a povedali mi , ze mam ist s tym detskej lekarke a potom psychologovi, ale to sa mi zda az vela, behat az po psychologovi, ze musi mat cez den stres, deti to robia , aj ked pred spanim santia a kukaju telku, ze by mala mat pred spanim len relax, anpr. kupel :D moja mala santi s tatinom pred spanim ako divi :D ona je strasne hyperaktivna a stale len santi :D

anatalia77
2. jún 2014

@elina25 ja skripem zubami,a aj moj syn. Takze ked sme obidvaja zacali,tak muz sa v noci prehynal az do luku 🙂

elina25
autor
2. jún 2014

@danielahamar
@evickam1 aj moje je hyperaktívna a stres nemá či??? Jooj ani nekričíme,ani nebijeme tak aký ma stres?

januliku
2. jún 2014

@elina25 Moja škrípala, keď mala 2 dolné a 1 horný zub. Keď dorástli ďalšie, tak prestala.

evickam1
2. jún 2014

@elina25 to mi povedala zubarka, ze dieta moze mat stres, aj my sme nad tym doma romyslali z coho moze mat take male dieta stres

elina25
autor
2. jún 2014

@evickam1 a ako ste odučili?

saska112
2. jún 2014

@evickam1 coze? To by ma teda nenapadlo ze k psychologovi...moj syn ma 3r. a skripe ako divy je to otras ...ale cakam ze z toho "vyrastie" ? 😀

evickam1
2. jún 2014

@saska112 ja to iste :D cakam :D

evickam1
2. jún 2014

@elina25 este stale skripeme, cakam, ze z toho vyrasie a prestane ju to bavit 😀

saska112
2. jún 2014

Ja sa na to vzdy zobudim, a niekedy mu aj chcem tie zuby oddelit take je to neprijemne este k tomu nase babatko spi s nami 🙂

lydiahentek
3. jún 2014

moja 11 mesacna skripe jak fras 🙂 oni skumaju co to vlastne maju v ustach...

saska112
9. júl 2014

no a ten moj srkripe a skripe..a boli sme u zubarky som sa na to zabudla spytat 😒

alexandra1104
9. júl 2014

hej je to uplne normalne aj moja to robila a mala stoho strasnu srandu