Ahojte viete poradiť v ktorej cestovnej kancelárii vybrať dovolenku? 2 dosp. Plus dieťa, najlepšie keby bola cena pre dieťa nižšia ako pre dospelého. Ďakujem
Ja si dlhé roky hladam dovolenky cez portál HolidayCheck zadám si datum,krajinu dni a portál mi vyhodi nemecké cestovky a veľmi zaujimave ponuky odlety a prílety si viem sama skombinovať a tak čo najdlhšie zostať plny čas na dovolenke
@kitty2803 Neorientuj sa vyslovene na konkrétnu cestovnú kanceláriu, ale radšej choď na stránku Invia, oni predávajú zájazdy v podstate od všetkých slovenských cestoviek a tam si do vyhľadávača nahodíš požadované kritériá - napríklad destináciu, termín,stravu, akú by ste chceli, letisko, odkiaľ chcete letieť,cenu za osobu,typ pláže, či chcete tobogany atď....a vyhodí ti to všetky vhodné možnosti. A ušetríš kopu času,ako keď by si prezerala jednotlivé ponuky ck.
Inviu z vlastných skúseností neodporúčam, my máme dobré skúsenosti s airstop, tiež je to agentúra ktorá sprostredkúva z viacerých kancelárií akurát že ceny majú lepšie lebo spolupracujú z nemeckými a rakúskymi cestovkami a reagujú o dosť rýchlejšie ako Invia
Ja cestujem tak, ze si planujem sama alebo Satur. V tom pripade si ale dovolenku cez Satur kupujem este koncom jesene vopred, ked su ceny ovela nizsie. Teraz rovnaka dovolenka stoji o 2000 eur viac. Nemam odvahu ist s nemeckymi ci rakuskymi CK, o ktorych nic neviem.
@kris_tin257 Tam som predtým hľadala tiež, ale neukazovalo mi všetky destinácie. Ani teraz nemajú v ponuke napr. Jordánsko z Bratislavy.
Myslela som skôr ísť osobne do cestovky a tam niečo vybrať, neviem teda ci ešte bývajú ponuky Last minúte, v podstate mame fixný termín od 1.8 do 12.8 stým, že nemáme konkrétnu destináciu.. Proste chceme oddych, a let tak do 3 hodín.. Tak dúfam niečo bude v ponuke 😊
Ja odporucam Satur alebo hydrotour
@kitty2803 Last minute uz prakticky neexistuje, ak ked daco predaju ako last minute, cena je ovela vyssia ako ked si to booknes v predstihu. Situacia sa od covidu zmenila. Tazke rataj s obmedzenou ponukou a vyssimi cenami. Ja mam od jesene Turecko kupene, chceli sme este Rhodos alebo Zakyntos, informovala som sa v juni. Ponuka od Satur ci Hydrotour, ktora je inak ozaj pestra uz v tom case velmi obmedzena - bud tie najlacnejsie alebo najdrahsie. Tak sme si este dali Mallorcu, tak toho bolo este dost volneho. No urcite najdes. Ja kupujem radsej priamo ako od cestovnych agentur, priamo mi CK da lepsie info.
@kitty2803 Ja ti môžem z mojej skusenosti povedať, že keď sme kupovali týždeň - dva pred dovolenkou, vždy to bolo drahšie . Dominikanska, Maledivy. Ceny som sledovala 2-3 mesiace. Čím bližšie k dátumu, tým to šlo vyššie. Mne to známa h cestovky vysvetľovala tak, že oni moc nízko nepôjdu, radšej to nechajú prepadnúť. Lebo ľudia by si zvykli. Takto si naučia, že si ľudia vopred rezervujú za lákavejšie ceny a oni majú o sezónu vystarane ako cakat či pôjdu last minutes a nebudú v strate. Či to tak funguje všade, ťažko povedať. Ale ja mám teda takúto skúsenosť.
@kitty2803 TipTravel v niektorých destináciách a holetoch sa sa deti neplatí iba doprava a asi strava záleží kde a aký hotel niektoré do 10 rokov ubytko zdarma a odporúčam ti All inclusive alebo ultra je to možno o 30 € drahšie ale nemusis vymýšľať kam na obed večeru my keď chceme ideme na večeru alebo na obed niekam do mesta .
@kvetinka1918 a vedia ešte dať niekdy aj akcie
Super baby ďakujem za info, pôjdem asi čím skôr teda.. Aby sme ešte niečo zohnali, ešte sa chcem opýtať.. Keďže dcéra bude letieť prvý krát.. Je pre mňa dôležité aby som v lietadle sedela vedľa nej.. Je to automaticky ci treba si niečo dopredu za jednať, pripadne to niekde nahlásiť?
@kitty2803 malo by to byť automaticky ale hneď sa spýtaj či budeš vedľa dcéry ale mala by si byť ja som vždy bola vedľa manžel niekedy pred nami alebo vedľa zalezilo ako boli sedela spýtaj sa hneď a uvidíš oni ti musia vedieť povedať
Miestenku v lietadle vám dajú hneď na letisku… môžte si aj vypýtať okienko, alebo uličku…
Ta cestovka co je dole vo vtáčniku, vedľa lekárne Dr. Max mate skúsenosti??
@kitty2803 ahoj, my chodime do real travel. Cestujeme prevazne s CK Hydrotour a Turancar. Pani tam vie velmi dobre poradit. Aj nam vzdy povie ktore kancelarie su doveryhodne a ktore nie.
skuste nejaku cestovnú agentúru, ktorá ponúka viac cestoviek a podla kritérií aké mate Vám vyberie...skuste tatragrant...je tam naozaj veeelmi mila pani, ktorá Vám úprimné poradi