Tip na ubytovanie v Bojniciach

20mysicka12
13. júl 2023

Ahojky viete mi poradiť nejaký dobrý tip na ubytko v Bojniciach?Viem je toho plno ale niečo overené. Ideme s pomaly 4r synom.Potrebovala by som aspoň niekde prevariť mlieko, aby sme.nali na izbe sprchu,wc a výhoda by bola kuchyňa?Ďakujem

radussska999
13. júl 2023

@20mysicka12 neviem či môže byť aj hotel, ale my sme boli v HOTELI POD ZAMKOM. A nemám čo vytknúť. Ideme aj o mesiac, neskutočne dobre bolo, pomer cena kvalita - za mňa top

mojvlk
13. júl 2023

@radussska999 my sa chystáme tiez do Bojnic a chcela by som sa spýtať, či ste boli tým vláčikom ku vyhliadke...či by bol problém keby tam beriem kocik na ten vláčik... Na vyhliadku nepôjdeme ale chceme pozrieť ten Dino Park ,,,syn ma rok a pol a predsa len si netrúfam či toľko vydrží aj na nohách a náhodou spánok

radussska999
13. júl 2023

@mojvlk my sme sli hore.taxikom.a.dole.pesi.....s.tak.malym babom peso asi neriskujte, je to.dost.do.kopca 🙂

monikazs
13. júl 2023

@20mysicka12 penzion Oaza v Prievidzi. Mas to peso odtial do Bojnic. Ciste izby s kupelnou a spolocna cista kuchynka. Prijatelna cena.

tenerifka
13. júl 2023

@20mysicka12 prevarit mlieko 4-rocnemu dietatu? To ho pojdete nadojit priamo od kravy?

lenkaerika
13. júl 2023

@20mysicka12 odporúčam penzión Bojnice. Je to kúsok od zámku, s parkoviskom vo dvorec, moderným zariadením, reštauráciou. www.penzionbojnice.sk

20mysicka12
autor
24. júl 2023

@tenerifka nie ale pije mi večer mlieko čo je na tom zle keď 4r dieťa pije večer mlieko?

tenerifka
24. júl 2023

@20mysicka12 a preco musis 4r dietatu prevarat mlieko? To sa pytam, ci je nadojene od kravy, lebo to z obchodu je uz UHT alebo pasterizovane

floren
24. júl 2023

@mojvlk včera sme boli,ale kočík sa tam podla mňa nezmesti,my sme nechali v aute

floren
24. júl 2023

@mojvlk jedine nejaký golfac,ktorý zlozis

mojvlk
24. júl 2023

@floren boli sme.dnes a vzadu je miesto dva kočíky sa tam zmestili