ahojte, prosím vás neviete o nejakej práci pre moju sestru, má ukončené vzdelanie bakalár Pôrodná asistentka pracovala v nemocnici 10 rokov na 12hodinové zmeny, nakoľko však zostala s malým synom 5 rokov sama. Prosím neviete o nejakej práci ktorá by jej časovo zapadala do času kedy môže byť malý v škôlke teda od 7.00 do 15.00 (15:30). Ďakujem veľmi pekne
@bronik89 myslím že v tomto odvetví sa jej nebude dať pracovať :( ako zobrala by už hocičo len aby stíhala malého do/zo škôlky
Neviem poradit, len je skoda, ze nemoze robit porodnu asistentku. To je tak krasne povolanie 🙂.
@jahodka1126 ďakujem, žiaľ aj ju to bavilo, aj chcela robiť aspoň 8 hodín ale nedalo sa
Ja pracujem v zubnej ambulancii prác doba je od 7 do 14
Nemám zdravotné vzdelanie,mam vysokú školu ale úplne iné zameranie predtým som pracovala v administratíve a k tomu by som sa chcela aj vrátiť keďže ma to bavilo mam v tom niekoľko ročne skúsenosti, uvažujem nad výpoveďou keďže k tejto profesii fakt nemám blízko, a zobrala som túto prácu len koli tomu ze tiež mam dieťa tak časovo mi to vyhovuje, tak ma napadlo ak by ste vedeli o nejakej práci v administratíve kľudne vám toto miesto posuniem.
@kitty2803 to by bolo super, ale žiaľ nepoznám žiadnu prácu v administratíve, ja pracujem v neziskovke
ak by chcela v Handlovej hľadajú zdravotnú sestru/zubnú sestru, nech sa skúsi popýtať, súkromné centrum, je to vo viacerých inzerátoch na nete
@adanov ďakujem veľmi pekne a viete mi prosím poslať link?
A pracovny čas do 16:30 jej vyhovuje??
@kitty2803 ak by už naozaj nebolo nič, tak by sme to nejako zladili ako rodina a by sme jej ho chodili brávať, horšie je to ráno keď sme všetci v práci ale to by mala stíhať
To už je na vás 😉 aj v Kanianka dent hľadali zubnú sestru na skrátený úväzok ak teda hľadáte prácu v tejto oblasti.
@kitty2803 áno tam jej volali a povedali že je to poobede od 15.00 do 19.30 😕
To neviem, neviem presne kde to bolo Asi táto klinika Be Healthly
@adanov ďakujem veľmi pekne skúsim pozrieť
Najlepsie niekde v ambulancii. Urcite sa jej podari najst.
@maickamf pokúša sa všade hľadať
Teraz som to videla, na profesii majú inzerát aktívny
Napíšte mi prosím správu potrebujem sa skontaktovať s vašou sestrou, dnes k nám do amb. Volala ja som to zdvihla.. Chcela som jej niečo povedať ale už sa nedalo.. Ona bude vedieť potrebujem sa snou skontaktovať. Dakujem
@kitty2803 môžem info o akú prácu sa jedna v tej zubnej ambulancii
@1996monika ja tam už našťastie nepracujem a práca je už obsadená
Tiež som zdravotak a nemám šancu si nájsť niečo na 8 hodín. Mám doma 14 mesačnú, v novembri čakáme druhé 🙂 rozhodla som sa že kľudne budem aj letáky roznášať. Nejak sa obetujem aj za minimálku ale budem mat prácu na 8 hodín a keď detská pôjdu do školy vrátim sa do nemocnice… nenájde len tak prácu… hľadám už 3 roky inú prácu na 8 hodín v zdravotníctve a nič som nenašla ešte
uff, teraz je tu toho fakt zalostne malo, co sa pracovnych ponuk tyka, sama to vidim, proste nikde nic. a chce pracovat stale v tomto odvetvi? alebo nezalezi