Požaduje pani doktorka Šandríková negatívny test aj od detí?

18. júl 2021

Prosím vás žienky ,ktorá ste boli teraz niekedy u pani doktorky Šandrikovej?
Chcem sa opýtať či ešte stále požaduje test negatívny aj od detí . ..ak bude robiť rozdiel očkovany a neočkovaný končím u nej v momente

majamat
18. júl 2021

kamoska bola a ze nechcela test. ym iddeme az v auguste.
no agitovala a chcela,a by si dala dceru zaockovat. hoci neviem kde zije, elbo jej dcera ma 10,5r, cize ani keby chce, ockovat proti covidu sa nemoze, ved to ej od 12r.

v dnesnej dobe je to zle s dr. ja rozmyslam, ze skoncim s mojou alergologickou. chodim tam, lebo mam kontroly, ale nie to so mnou take zle, tak kaslem na to, dobre 3t sa tam ani nedalo dovolat. no s detskou endokrino je to horsie. nie je ich tak vela.

autor
18. júl 2021

@majamat my sme boli tak cca apríl a vtedy test pýtali ,mali sme ale viem že to musí ošetriť aj bez.
Ani mi tu nemáme nejaké zle až tak výsledky .sproste kontroly iba ..tak rozmýšľam skončiť s tým čím skôr.
S alergologickou som skončila...máme tabletky a sprej do nosa . Keď je sezóna ,nepomôže nič ..ako zbytočne tiež tam chodiť . V lekárni dostať aj prírodné niečo .

loginexistuje
18. júl 2021

zohnat detsku endokrinologicku co ta vezme a este mimo spadu je nadludsky vykon a je jej pravi a povinnost ofporucat ockovanie ak je o tom profesne presvedcena na to predsa studovala a je v tom odbornik na rozdiel od teba

autor
18. júl 2021

@loginexistuje
Odborník na to ona nieje. Ako viem ockuju len tých čo majú nejaké ochorenia a sú chronicky pacienti. .
Ošetriť tá musí aj keď nebudeš očkovaní ..ale pri nej nik nevie. Veď to bolo hrozne čo robili so sestrou.. púšťali do čakárne po jednom a zamykali za sebou dvere 🤦odmerane ,hnusný prístup ani nehovorim

loginexistuje
18. júl 2021

tak ju zmen kvoli pristupu ale ona je odbornik lekar so specializaciou co ty nie si

majamat
18. júl 2021

@loginexistuje na ockovanie a neznamou ock. latkou odbornit teda vobec nei je len preto, ze je dr. to este nezanena, ze vie vsetko.

autor
18. júl 2021

@majamat presne ,tak som to myslela aj ja

loginexistuje
18. júl 2021

@majamat pozna zdravotny stav dietata a isto je lepsi odbornik ako absolvent vysokej skoly zivota ale samozrejme ockovanie je dobrovolne a nikto nemoze nitit ak nedoveruke matka lekarovi nech si najde ineho (ak ho najde) lekar ale ma pravo odporucat v ramci zdravotnej starostlivosti a to ockovanie je a pacient sa moze slobodne rozhodnut

majamat
18. júl 2021

@loginexistuje to nebolo len odporucanie,a le yslovene agitovanie a osocovanie tych, co maju opacny nazor.
dalsia vec je, ako edokrinolog sa zameriava na edokrinologiu, odporucat by mal pediater, pripadne imunoalergolog.
adlisa vec, nemala na to vek, lebo tak amle deti sa ani neockuju,
a posledna vec, videntne to nebolo na zaklade vzedlania,a le jej osobnych preferencii,c i strachu.

opakujem, je jedno, ze ma vysoku skolu. moze nieco vediet o ockovacich latkach,a le rodzhodne nic nevie o tychto ockovacich latkach, lebo mnohi, co by to vediiet mali, to nevedia. navyse tieto ockovacie latky su mRNA, co kedysi, ked studovala nebolo. uz ma celkom dost rokov. tu nejde o odbornost, lebo samotne vystudovanie podobneho odboru jej odbornost na ockovanie nedava. to ako keby vrtala do hematologie, ci onkologie a pod,. na to su predsa ini odbornici.

majamat
18. júl 2021

s tym vekom, to je predsa zakladna info, na ktoru netreba vzdelanie a aj tak to nevie? tak potom co moze vediet o cok. latke.

richterka
23. júl 2021

Dobrý deň my sme boli teraz v utorok a nechcela nic od nás ale prístup 👎 dcéru vyšetrovala v čakárni 🤷‍♀️