Dobrý deň, prosím je tu nejaká maminka ktorá v poslednej dobe rodila v bojniciach? Ako je to s návštevami na klasickej izbe a na nadštandartnej? Je tam nejaký rozdiel ako pred covidom alebo sú také isté návštevné hodiny?
@kristina1_9 ahoj, ja som tam rodila pred mesiacom, neviem ako to je na nadštandarde, ale na klasickej izbe chodila sestrička na izbu a zapisovali sme sa na konkrétny čas, kedy sme chceli návštevu. Bolo to v 10 minútových intervaloch. Napr. od 15:00 do 15:10 mohol prísť muž. Pokiaľ po mne nebol nikto zapísaný, tak nám dovolila byť aj dlhšie, napr. jeden deň tam muž bol hodinu, lebo nikto nebol zapísaný. Samozrejme záleží od sestričky, ktoré boli zlaté a snažili sa vyhovieť a od toho či je plné oddelenie a teda aj veľa návštev. V nedeľu sme tam ležali 4 ženy, teda tam bol muž hodinu a v pondelok tam už bolo veľa žien, tak presne 10 minút a dosť
@radka1611 super ďakujem, ešte sa informujem ako je to na nadštandartnej, keďže pred koronou bolo tak ze kto bol tam mohol mať návštevy stále aj doobeda aj poobede...
@kristina1_9 teraz už asi nie keď sme oranžový už.
@kristina1_9 na nadštandard sa dalo ísť kedykoľvek avšak máme od 13.9. zakáz návštev tak už neviem ako to bude …
@paola881 Pauli a ty robíš v Bojniciach?
@paola881 ďakujem, informovala som sa už o tom, a bohužiaľ keď sú návštevy zakázané tak ani na nadštandartnej nemôžu byť... Aspoň ze pri pôrode bude môcť byť..
@sofinkasarah no 3 roky už hej 😃
skús zavolať priamo na informácie do nemocnice, tak by ti mali povedať presné info 🙂