Ahojte, ako je to prosim so stravou v pôrodnici v Bojniciach ? Je možnosť za priatok nejaka ,,lepšia” strava ?
@nikivala náhodu pre mamičky tam dobre varia. Nemala som s ničím problém. Pomimo tam pre nás bol vždy pripravený aj nejaký puding s piškótami a jogurty a čaje na kojenie
@nikivala tiez som bola spokojná 🙂 jedine co mi nechutilo bola ta polievka zo sialky hodinu po porode 😅 inac vsetko super
@iveta190292 Ja som bezlepkova, bezlaktozova a nejem maso 😄 Naposledy, ked som bola na gynekologii, tak nemali pre mna stravu a manzel mi musel nosit kazdy den jedlo. Preto sa pýtam.
@nikivala jaj no to si ale riadne komplikovaná 😅 ja som myslela že sa len bojíš ako ti bude chutiť. Teda myslím si že na teba nebudú pripravený ale možno niečo vymyslia.
@nikivala tiez som bola na izbe s babou co bola bezlepkova myslim ze aj bezlaktozova a kazde rabo mala bezlepkove pecivo a na obed mala vacsinou prirodne omacky, ako nato ze mala taketo obmedzenia povedala ze nebolo to az take zle, ale tiez jej vacsinou manzel nosil jedlo 🙂
@iveta190292 Ja som ležala raz na gynekologii v Bojniciach a povedali mi narovinu, ze mam si zabezpecit stravu sama. Manzel mi nosil z domu. Len ma zaujima, či v pôrodnici to nie je so stravou lepšie. V iných nemocniciach - viac na zapade, som nemala nikdy problem so stravou.
Pripnem sa,lebo aj pre mňa je toto cenná informácia,keďže tiež som "problémová", bez lepku,laktózy. Aspoň budem vedieť včas
@nikivala
@petradenis myslím si že s tým problém nebude rodila som pred mesiacom a varili tam aj pre vegetariánov. Malý zvlášť jedlo.
@nikivala aha,tak to som prekvapena,lebo ja som rodila zaciatkom februara a mala som spolubyvajucu,co mala bezlepkovu stravu urcite a myslim,ze aj bezlaktozove musia mat. Ak pojdes do nemocnice na poradnu,tak sa radsej opytaj a aj ak ta budu prijimat,nezabudni zdoraznit. Baby to mali potom podla cisla aj oznacene,ked mali inu stravu
@nikivala ja som bola so stravou na sestonedeli spokojna velmi, zname co tam boli tiez tak