Pôrodnica Bojnice

nikivala
3. júl 2024

Ahojte, ako je to prosim so stravou v pôrodnici v Bojniciach ? Je možnosť za priatok nejaka ,,lepšia” strava ?

milik45
3. júl 2024

@nikivala ja som bola so stravou na sestonedeli spokojna velmi, zname co tam boli tiez tak

svokrinjazykmonika
3. júl 2024

@nikivala náhodu pre mamičky tam dobre varia. Nemala som s ničím problém. Pomimo tam pre nás bol vždy pripravený aj nejaký puding s piškótami a jogurty a čaje na kojenie

iveta190292
3. júl 2024

@nikivala tiez som bola spokojná 🙂 jedine co mi nechutilo bola ta polievka zo sialky hodinu po porode 😅 inac vsetko super

nikivala
autor
3. júl 2024

@iveta190292 Ja som bezlepkova, bezlaktozova a nejem maso 😄 Naposledy, ked som bola na gynekologii, tak nemali pre mna stravu a manzel mi musel nosit kazdy den jedlo. Preto sa pýtam.

svokrinjazykmonika
3. júl 2024

@nikivala jaj no to si ale riadne komplikovaná 😅 ja som myslela že sa len bojíš ako ti bude chutiť. Teda myslím si že na teba nebudú pripravený ale možno niečo vymyslia.

iveta190292
4. júl 2024

@nikivala tiez som bola na izbe s babou co bola bezlepkova myslim ze aj bezlaktozova a kazde rabo mala bezlepkove pecivo a na obed mala vacsinou prirodne omacky, ako nato ze mala taketo obmedzenia povedala ze nebolo to az take zle, ale tiez jej vacsinou manzel nosil jedlo 🙂

nikivala
autor
4. júl 2024

@iveta190292 Ja som ležala raz na gynekologii v Bojniciach a povedali mi narovinu, ze mam si zabezpecit stravu sama. Manzel mi nosil z domu. Len ma zaujima, či v pôrodnici to nie je so stravou lepšie. V iných nemocniciach - viac na zapade, som nemala nikdy problem so stravou.

petradenis
4. júl 2024

Pripnem sa,lebo aj pre mňa je toto cenná informácia,keďže tiež som "problémová", bez lepku,laktózy. Aspoň budem vedieť včas

clean
4. júl 2024

@nikivala
@petradenis myslím si že s tým problém nebude rodila som pred mesiacom a varili tam aj pre vegetariánov. Malý zvlášť jedlo.

wlek
21. aug 2024

@nikivala Ahoj, pri prijimani treba nahlasit co nemozes jest a podla toho by ti mali dat stravu. Bezlepkove maju urcite,asi aj bezlaktozove. Maju 9 roznych oznaceni diet.

nikivala
autor
22. aug 2024

@wlek No ja som uz lezala v Bojniciach na gynekologii v januari a muz mi musel nosit stravu leno by povedali, ze nemaju pre mna 😄 Preto dufam, ze porodnica bude lepsie zabezpecena.

wlek
22. aug 2024

@nikivala aha,tak to som prekvapena,lebo ja som rodila zaciatkom februara a mala som spolubyvajucu,co mala bezlepkovu stravu urcite a myslim,ze aj bezlaktozove musia mat. Ak pojdes do nemocnice na poradnu,tak sa radsej opytaj a aj ak ta budu prijimat,nezabudni zdoraznit. Baby to mali potom podla cisla aj oznacene,ked mali inu stravu