Pôrodnica Bojnice

lucinda19
19. okt 2023

Ahojte, máte skúsenosti s pôrodnicou Bojnice? Treba sa tam vopred nahlásiť? Niekto ju chváli iný neodporúča. Veľmi rozmýšľam kam ísť… ďakujem ☺️

katusik171
19. okt 2023

@lucinda19 ahoj, rodila som tam v máji a nikde som sa nehlásila ,rovno som prišla. Popravde nemala som žiadny problém. Akurát na sestonedeli jedna nepríjemná sestrička ale dala sa zvládnuť.

andylemirez
25. okt 2023

@lucinda19 Je to tam už omnoho lepšie ako pred pár rokmi, výborná primárka aj doktori. Sestričky niektoré menej, ale aj mnoho príjemných 🙂 Ja určite pôjdem zas tam 🙂

lucinda19
autor
25. okt 2023

@andylemirez
Ďakujem pekne a netreba tam chodiť posledný mesiac do poradne? Stačí keď prídem už len keď budem mať kontrakcie?
@katusik171

katusik171
25. okt 2023

@lucinda19 záleží od gynekológa či vás tam pošle ale ja som chodila ku svojej a do nemocnice som prišla len odrodit.

foxxie27
26. okt 2023

Ja som tam nestihla ísť ani raz pred pôrodom, deti sa narodili predčasne….len som prišla, keď mi odtiekla voda….personál veľmi fajn, ja som bola spokojná

andylemirez
26. okt 2023

@lucinda19 Mne napísali poradňu iba keby už prenášam, že by sa bábo nenarodilo do termínu, tak potom by som automaticky bola evidovaná ako riziková. Inak som chodila iba na sono tam, lebo moja gynekologička ho nemá.